Українська Манітоба
-
Комісія
-
шо таке фі? аахпхапх, шо за трешняк
-
Я витратив, отримав fee за овердрафт😅
-
і в вас їх забрали? А якби ви витратили?? ви ж не винні
-
Ніяк, мені робили переказ міжнародний, я пішов взяв паперовий чек, і зробив собі депозит, і в той же час система якою робили переказ зарахувала мені ніби як етрансфер, мав в двічі більше грошей, але не довго😅
-
В Канаді банки перевіряють всеі транзакції в ручну, тобто немає автоматичного сервісу. На скільки мені відомо.
-
о господи, а банк не може зразу перевірити?! як від цього застрахуватись?
-
Моє питання було наступне - чи хтось знає про цей скам? Все, я лише запропонувала що цей скам може бути пов'язаний з чеками. Все.
-
Але про чек нічого не написано , мої чеки буквально в ту ж секунду були на рахунку коли я показував їх в банку, логічно що це скам
-
Ось Дмитро писав, типовий скам
-
Мені вже попадалась, яка хотіла щоб я чек ії прийняв онлайн , там видно що там фотошоп добавлені усі пункти
-
Там написано за фінансову винагороду
-
Писали тут адміни. Обналічуєш чек наприклад на 1000$, поки банк перевіряє дійсність чеку (декілька днів), ти вже витрачаєш суму цю. А потім вони кажуть - верніть 500$ будь ласка або щось в такому плані. Ти повертаєш. І тут банк якраз переаврив недійсний чек, наложив санкції, і мінус -1500$
-
Тут за чек нічого не сказано
-
теж цікаво, перший раз чую
-
А що за прикол з чеком, як це працює
-
Що це за скам? Їхнім профілям не більше місяця, повідомлення одне й те саме. В чому сенс? Типу вони дають чек, який я обналічую в банку і по старіх схемі ...?
-
Треш варіант це якшо матрац з рівняння викидаємо
-
це треш-варіант
-
Економ варіант це матрац на підлогу і все😂
22 Jan 2023, 08:02
1763/229239
2 minutes ago