Українська Манітоба
-
Та просто цікаво Тут іноді також ходять деякі індивіди, але рідко
-
А нащо він на цій мапі 🙂? Це один з найкращих районів
-
Ну є так би мовити мікро райони, які більш стрьомні, так. Ті що ближче до елмвуду. Але в цілому, навколо Росмери все нормально. Українці на кожному кроці 😃. А північніше там взагалі багаті квартали
-
Я дивлюся тут на приватні хатки і не розумію як люди не бояться що хтось розіб'є вікно і залізе. Парканів тут часто немає.
-
Це реально вже звірство якесь. За таке вже не в тюрму саджати потрібно, а на кол
-
То що, можна таки сітку натягнути? 😄
-
Гайз, а паркінг біля дому є паблік плейсом? Там можна сидіти і мет/крек чи що там ще шмалити? Що копи скажуть, якщо хтось посеред паркінгу розсівся з манатками і вживає?
-
Квест українською буде?
-
Треба зробити вал'єр з дикими гусями по периметру 😄
-
Я взагалі біля Елмвуду живу )) East Kildonan. Один раз скло в траку мущщіні розбили, ото й все бамбалейо за всі роки життя тут.
-
Всім привіт. Запрошуємо взяти участь у нашому автоквесті! Проведіть вечір сповнений азартом, жагою до перемоги, адреналіном з друзями чи сім'єю! Цей автоквест приурочимо до 33 річниці Дня Незалежності України! Покажемо, що у Вінніпезі є частинка нашої рідної домівки! Зареєструватися на гру та поставити питання можна за телефоном: 204 558 3710 Людмила. Або написати в месенджер чи телеграм @liudmilochkazinovieva
-
Я возгугліла )) Електричний струм, достатньо міцний, щоб вкалампуцати людину, заборонено встановлювати на своїй проперті в Канаді. І в Великобританіі, і в Штатах :) Невеликий струм, для від панування хижаків / або стримування домашніх тварин - можна.
-
А от клумби часто за високими сітками бачу! Але в нас тут олені - найбільші шкідники.
-
Це вже не просто білки, це беспребілки
-
Короче, англомовній команді прийняти участь не вийде 😢
-
Посадила нові квіти в напольний вазон на вулиці нещодавно - білки взяли все попереривали, по викопували мої нові квіти до коріння 😢 ЗА ЩО 😢😢
-
Сайт, на якому будуть зареєстровані команди, і де ви гравці отримуватимуть завдання англомовний, писати відповіді треба латиницею. Організатори розмовлятимуть з учасниками українською
-
А паркан може зупинити?
-
А третя ховрахи?
-
Друга лінія оборони - білки
22 Jan 2023, 08:02
176499/230308
3 minutes ago