Українська Манітоба
-
Та і живимо
-
Капітан 👌
-
Взимку робота в будівництві продовжується, якщо це якісь інфраструктурні або комерційні обьєкти (але не дороги). Навіть підземне прокладання кабелів/трубопроводів продовжується. Внутрішні ремонти продовжуються. Всякі дрібні штуки типу встановити вікон/дверей, кажись, завмирають до весни.
-
Всім привіт) Я хочу подякувати спільноті за можливість знайти оголошення від @overkoin про роботу. Завдяки цьому, я сьогодні була на співбесіді. Не знаю успішно чи ні, але сам факт, що мене запросили) Дякую @overkoin за підтримку! А всім іншим хто в пошуках роботи, хочу побажати, щоб і на вашому шляху, а особливо в цьому комʼюніті, знайшлись варіанти чудового працевлаштування!
-
У мене загальне питання про громади. Я вважаю, що будь яка громада вихідців з України/Ізраїлю/ і т.д зацікавлена допомогти своїм членам. Щоб ви знайшли роботу, облаштувалися і все у вас було добре. Щоб в подальшому ви мали змогу допомогти громаді. Вже хто як може — грошами, волонтерством, зв'язками. Як ви думаєте?
-
Багато хто із новоприбулих, тай тих хто тут давно живе, ніколи не волонтерили, не вміють будувати власний network, уникають будь яких соціальних заходів тощо. То їхній вибір, але саме через нетворкінг можна здобути роботу, розвивати бізнес тощо. Шкода, що люди не дуже присвячують таким речам час. Навіть інтровертам рекомендують 1 раз на місяць десь "вийти в люди".
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи хтось подавався на rent assist маючи лише WP?