Українська Манітоба
-
В мене азіатів взагалі нема. Завдання на заняттях стараються робити тільки українці, а латиноси, таке враження, просто чекають, щоб їм сертифікат видали, певно на громадянство треба))
-
Так і є Ледве не єдине чому треба саме в ред рівер
-
Я потрапив в групу clb 7/8 хоча після веларк мав 6677, група трохи засильна була, то як на мене ефективності було не багато, всі хотіли сертифікат бо якщо закінчити курс і досягнути clb 8 то потім можна без тесту мови вступити в коледж
-
Увага! Якщо ви прибули до Канади за заходами CUAET до 31 березня 2024 року та знаходитесь в Канаді, ви можете податись на новий дозвіл на роботу ще на три роки. Останній термін подачі на новий дозвіл на роботу до 31 березня 2025 року. Подача на новий дозвіл на роботу передбачає оплату стандратних платежів. Ось джерело www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Ще Ред Рівер добрий тим, що там можна швидше попасти на курси, ніж в інших закладах.
-
Думаю, це тому, що вони пройшли вже попередні рівні, а Ви вперше на заняттях і мовлення тому ще відстає.
-
Теж потрапила в групу CLB 7/8, WELARC у мене 7776, але у групі було важко. Там люди розмовляли значно краще мене
-
А рожа його є там?
-
Я теж від курсів бачу лише один наразі ефект - проходить страх мовлення. А все решта - то треба самому прикладати зусиль.
-
Саме так і було. Краще розмовляли люди навіть з рівнем 5-6, але вони вже були на попередньому курсі/сах
-
Та ні, в мене були ті хто вперше і розмовляли дуже добре
-
В мене є,і це сто відсотків краще ніж зграя алкашів під вікном,покурив хвилину і більше його не чути
-
Та я не на курсах боюся, там я втикаюся треба чи ні. Я в житті боюся))
-
Розмовляти взагалі не потрібно боятись. Викладачам все одно на акцент і навіть на граматичні неточності. А увагу вони запам'ятовують і люблять.
-
У мене теж іноді хтось палить марихуану під вікнами, але мені не заважає
-
Ми ще і помилок наробимо і обматюкаємо когось від незнання. Все ще попереду. Добре хочь ми з вами не президенти, так що нічого дуже страшного не буде.
-
Ще раз даю всім пораду: кожен день читайте вголос по 20-30 хвилин. Будь які тексти, можна навіть дитячі. Головне постійна практика. Я досі так роблю, хоча вже 6 років тут живу.
-
Це все пройде. Головне самому старатися і присвячувати час. Он сьогодні мав мітинг, 1.5 години фактично сам говорив і фасилітував групу американців. І одночасно шарив екран із ноутс і друкував. Requirements gathering session.
-
Ага. Десь такі слова. Але так навіть вчитель не розмовляв, такі слова були в текстах
-
А які там слова використовуються ? Типу eventually, embarrassing ? Чи то дитячі слова для таких рівнів ?)
22 Jan 2023, 08:02
176743/241841
8 minutes ago