Українська Манітоба
-
Я бачу клейм, але нічого не відбувається. Вони його закрили, але я нічого не отримала. А прислали мені мейл поділіться досвідом
-
Так і було
-
На сайті клеймила. Знвйшла якийсь імейл. Написала їм, поки тиша. Піду у Staples, де купувала планшет. Може, вони щось порадять. Відчуваю себе просто дурною. Ніколи не стикалася з таким 😳
-
Нарешті хтось з рвтейлерів почав «виступати» та бочку катити на мерію з приводу крайму, крадіжок тощо. 7/11 - велика корпорація, дуже добре що хоч вони наважились. (Ко-оп порівняно з ними в convenience store industry - мікроб) winnipeg.ctvnews.ca/10-winnipeg-7-elevens-facing-closure-due-to-crime-1.7000159
-
Мені і досі цікаво, бо моїй мамі почали давати, в неї нема PR. Чи могли вони помилитися? Вона пішла куди треба і показала листочок де підкреслено Rent Assist. В неї кілька знайомих і я чула також про одну жінку, але то всі 55+, може через це? Всі по CUAET без PR
-
Перевірю. Дякую. Я вже начиталася відгуків, що люди місяціми чекають і вибивають гроші 😅😢
-
«Не перші» що саме? Я не зрозуміла ваш комент. Випадків закриття магазинів через крайм було достатньо в минулому (в т.ч. 7/11). Моє задоволення новиною в тому, що 7/11 нарешті намагається безпосередньо з керівництва міста «спитати». Вони майже (та хоча чого «майже») шантажують «Скажіть нам, який у вас план приборкати крайм в місті? Чи він є взагалі? Бо інакше ми 10 магазинів зачинимо».
-
О, магазин в якому я найчастіше)