Українська Манітоба
-
«Не перші» що саме? Я не зрозуміла ваш комент. Випадків закриття магазинів через крайм було достатньо в минулому (в т.ч. 7/11). Моє задоволення новиною в тому, що 7/11 нарешті намагається безпосередньо з керівництва міста «спитати». Вони майже (та хоча чого «майже») шантажують «Скажіть нам, який у вас план приборкати крайм в місті? Чи він є взагалі? Бо інакше ми 10 магазинів зачинимо».
-
О, магазин в якому я найчастіше)
-
Все хочу сходити купити там капучіно
-
Таааак Їх дуже видно
-
То жива людина)))
-
На тій заправці безхатьки полюбили користуватись однією з електричних розеток, розташованих зовні, на наріжній стіні будівлі. Вони приходили, вміщались гарненько на землю попід стіною, втикали свої мобілки (так, у безхатьків є мобілки) і під заряджали годинку/дві. Без агресіі, нікого не чипали. Але я все рівно вскобенілась «якого хєра» і взяла і відключила ту розетку від електрики. Що зробили безхатьки? Правильно, вирішили «ах так? Ви посміли забрати нашу можливість на халяву заряджатись? Це була наша розетка! Ну тримайте тепер» і розкурочили розетку нафіг ))
-
Закінчиться тим, що всі продуктові перейдуть на Liquor Mart- style security measures і все 🙂