Українська Манітоба
-
Ну ви написали, що економіка слабенька. Я і відповів, що вона не слабенька. Те що підвищення бюджету поліції не в пріоритеті я і сам раніше написав. Потрібно підвищуватити пріоритетність цієї проблеми. Тиск бізнесів це один з важелів. Жителі міста теж можуть бути важелем, якщо почнуть не просто в чатах повідомлення писати, а і відписувати районним представникам влади напряму.
-
Тільки ж уряд помінявся в жовтні минулого року, люди зробили свій вибір, якщо в Манітобі такі пріоритети в більшості людей, то єдине місце куди я можу постукати - це головою об стіну 🙂
-
А тепер подумайте, організації, які допомагають безхатькам (житло/іжа/мед послуги) отримують гроші від держави. Немає безхатьків = немає грошей для цих компаній. І це набагато більші обʼєми, ніж Ви безхатьки в центрі, бо для корінних будуються цілі поселення в провінції, їм «безкоштовно» через організації дають житло для мед послуг і їжу, і так далі
-
Хай мене беруть Я їм намалюю бюджет як треба ☺️
-
Цього разу підняли дійсно важливу тему, що організації які повинні опікуватися і допомагати безпритульним навпаки зацікавлені в тому, щоб цих безпритульних ставало більше, бо їм виділятимуть більше грантів 🙂 Не знаю хто ці схеми придумує але я хочу в долю 😄
-
Що робити і хто винен більш 👀
-
Багато інвестицій також в системи освіти та охорони здоров’я.
-
Я не про medical field, вам велика повага і низькій уклін за вашу роботу 🔥
-
Держава не "виробляє" гроші. Вона їх отримує від громадян у вигляді податків. А потім перенаправляє на соціальні,оборонні та інші потреби. Люди платять за це. А те ,що робить держава, це як гасити велику лісову пожежу склянкою води. Щодо "корінних". Я був у резерваціях і бачив як вони живуть. Для них будуть багато чого. Але який ефект від цього ?! Наприклад. В одній із резервацій будується велика школа. Частина цієї школи введена в експлуатацію. Питаю місцевих роботяг ,мовляв а де ж діти. Кажуть та вони не ходять до школи, лише мала частина. Батьки не хочуть віддавати дітей до школи. Також там побудували їм нові домівки. Приїхав через рік туди і бачу розбиті вікна заклеєні плівкою. Занедбані подвір'я і т.п. Це мільйони доларів. А на поліцію не має.
-
🤦🏻♀️ Це прям сюр, medical field прям саме про це і «думає і дуууже зацікавлений» Зрозуміло чому я взяла це в лапки…