Українська Манітоба
-
Багато інвестицій також в системи освіти та охорони здоров’я.
-
Я не про medical field, вам велика повага і низькій уклін за вашу роботу 🔥
-
Держава не "виробляє" гроші. Вона їх отримує від громадян у вигляді податків. А потім перенаправляє на соціальні,оборонні та інші потреби. Люди платять за це. А те ,що робить держава, це як гасити велику лісову пожежу склянкою води. Щодо "корінних". Я був у резерваціях і бачив як вони живуть. Для них будуть багато чого. Але який ефект від цього ?! Наприклад. В одній із резервацій будується велика школа. Частина цієї школи введена в експлуатацію. Питаю місцевих роботяг ,мовляв а де ж діти. Кажуть та вони не ходять до школи, лише мала частина. Батьки не хочуть віддавати дітей до школи. Також там побудували їм нові домівки. Приїхав через рік туди і бачу розбиті вікна заклеєні плівкою. Занедбані подвір'я і т.п. Це мільйони доларів. А на поліцію не має.
-
🤦🏻♀️ Це прям сюр, medical field прям саме про це і «думає і дуууже зацікавлений» Зрозуміло чому я взяла це в лапки…
-
Сорі що не по темі! Сьогодні на роботі як і в останні 9 днів завалили компліментами які Українці а саме ЗСУ молодці/круті на нереальні що зробили такий rectal check рф через курск(такій плоский гумор в nursing :)
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Бо влада чомусь вважає, шо вони якось неправильно живуть і їм треба помогти.
-
Скоріш за все через те що, «блідолиці» намагаються вирішити проблему по «блідолицьому», а саме живи так як ми скажем, хоча насправді проблема може вирішитись дуже просто: не чіпати їх. Дати можливість доступу до медицини, якшо хочуть інтегруватись у інше суспільство, будь-ласка, гранти на навчання у коледжі і все таке, а далі хай живуть за своїми звичаями. Силою (навіть лагідною), нікого не змусиш робити так як тобі треба. От нашо їм школи будувати? Будинки? Дайте їм доступ до можливості розвивати свої комуни так як вони це бачать. Хай самі будують все що вважають самі потрібне. Ясна річ треба буде допомагати, давати дотації на розвиток і тд, але це не буде силування. З часом вони або інтегруються у «біле» суспільство або розвинуть свої комуни до рівня, коли мільярдні дотації не потрібні будуть.
-
Прампампам От і думай як з роботи їхати Ну все, пішов робити и страждати