Українська Манітоба
-
Скоріш за все через те що, «блідолиці» намагаються вирішити проблему по «блідолицьому», а саме живи так як ми скажем, хоча насправді проблема може вирішитись дуже просто: не чіпати їх. Дати можливість доступу до медицини, якшо хочуть інтегруватись у інше суспільство, будь-ласка, гранти на навчання у коледжі і все таке, а далі хай живуть за своїми звичаями. Силою (навіть лагідною), нікого не змусиш робити так як тобі треба. От нашо їм школи будувати? Будинки? Дайте їм доступ до можливості розвивати свої комуни так як вони це бачать. Хай самі будують все що вважають самі потрібне. Ясна річ треба буде допомагати, давати дотації на розвиток і тд, але це не буде силування. З часом вони або інтегруються у «біле» суспільство або розвинуть свої комуни до рівня, коли мільярдні дотації не потрібні будуть.
-
Прампампам От і думай як з роботи їхати Ну все, пішов робити и страждати
-
Вони побудують свою комуну з сміття в центрі Вінніпегу і скажуть Вам забиратися звідти, бо це їх land, game over 😄 Мирного рішення не буде 😄
-
тобто підтримка Канади та громадян дала їй можливість стати гарним членом суспільства а ви тут бубубу наркомани безхатьки
-
Але таких мало 100%
-
У мене є колега. Він "білий" канадець. Його колишня дружина із First Nations. Мама її повія ,а батько алкоголік і наркоман, її рідний брат драг дилер (з його слів і в мене нема підстав не вірити йому) . І ось з усім цим вона пішла і вивчалась на медсестру,народила дівчинку (від шлюбу з моїм колегою ), переїхала до Онтаріо з Манітоби і вийшла заміж за поліцейського. І чекає поповнення в сім'ї) Моя думка - більшість залежить від самої людини.
-
яблуня від яблуні, дитина вбирає середовище, в якому живе
-
Держава оплатила їй навчання та житло 100%
-
Тобто ?
-
так але в неї ще були можливості яки дала Канада щоб це зробити
-
У неї була мета вирватися з того пекла. І вона це зробила. Вирвалася і змінила своє життя. Не держава це зробила за неї,а вона сама.
-
Питання не в тому чи такі люди є, а який % цих людей? І друге питання, якраз в більшості таких кейсів ці люди легкі на підйом, самі прийдуть і зроблять, а відповідно не треба витрачати на них шалені кошти 🙂
-
Це не українці так слідкують за новинами війни в Україні?
-
Emotional damage 😁
-
Моєму колезі не платила, бо він нащадок шотландських та уельських колонізаторів)
-
До того як вона стала жити з чоловіком
-
Житло вона платила сама зі своїм чоловіком (вони жили в Реджайні у своїй іпотечній квартирі). Якщо за 1 чи 2 роки коледжу для медсестри ,то тут погоджуюсь. Але ж могла сидіти і отримувати велфер, красти ровери і т.п
-
He: emotional damage, she:generational damage
-
Це канадці українського походження які були народженні тут, це іммігранти з різних куточків світу: філіппінці, тайваньці, афроамериканці всі кому небайдуже що відбувається зараз в Україні…
-
Мені дуже прикро що саме так ви зрозуміли моє повідомлення… Але я розумію коли воно болить…💔
22 Jan 2023, 08:02
176930/230858
less than a minute ago