Українська Манітоба
-
Вони побудують свою комуну з сміття в центрі Вінніпегу і скажуть Вам забиратися звідти, бо це їх land, game over 😄 Мирного рішення не буде 😄
-
У мене є колега. Він "білий" канадець. Його колишня дружина із First Nations. Мама її повія ,а батько алкоголік і наркоман, її рідний брат драг дилер (з його слів і в мене нема підстав не вірити йому) . І ось з усім цим вона пішла і вивчалась на медсестру,народила дівчинку (від шлюбу з моїм колегою ), переїхала до Онтаріо з Манітоби і вийшла заміж за поліцейського. І чекає поповнення в сім'ї) Моя думка - більшість залежить від самої людини.
-
Питання не в тому чи такі люди є, а який % цих людей? І друге питання, якраз в більшості таких кейсів ці люди легкі на підйом, самі прийдуть і зроблять, а відповідно не треба витрачати на них шалені кошти 🙂
-
Emotional damage 😁
-
Це канадці українського походження які були народженні тут, це іммігранти з різних куточків світу: філіппінці, тайваньці, афроамериканці всі кому небайдуже що відбувається зараз в Україні…
-
Мені дуже прикро що саме так ви зрозуміли моє повідомлення… Але я розумію коли воно болить…💔
-
www.cbc.ca/amp/1.7028146