Українська Манітоба
-
Це канадці українського походження які були народженні тут, це іммігранти з різних куточків світу: філіппінці, тайваньці, афроамериканці всі кому небайдуже що відбувається зараз в Україні…
-
Мені дуже прикро що саме так ви зрозуміли моє повідомлення… Але я розумію коли воно болить…💔
-
www.cbc.ca/amp/1.7028146
-
Тут були пости про канадців, що загинули на війні, почитайте 🙂
-
Не смішно взагалі. У канадців хоч один член родини загинув на війні чи служить в ЗСУ? Оці приколи - це тисячі смертей наших хлопців, дуже смішно, всі молодці, розходимось. Сил уже ці меми просто немає сили терпіти, коли в моїй родині одна людина вже вважається зниклою безвісти хлопець 25 років, а рідний брат служить.
-
Що? При чому тут «нейтіви»? Десь в моїх повідомленнях, або в статті були якісь референси до «нейтівів»? При чому це взагалі? Я вам «з перших рук» retail experience-у можу сказати, що купа людей, які чинять безлад в магазинах - білі. Ну, вірніше вони скоріше якогось такого сіруватого відтінку і пахнуть 😂 , але світлі очі і сірувато-блондинисте волосся видно ))) Аборіджінал також зустрічаються. Всякі люди є, різні раси. Злодій - це не расовий атрибут. У вас якийсь пунктик на «нейтивах».
-
“сіруватого відтінку» 😁
-
Ще раз прочитала ваше повідомлення. Який ще «акт»??? Коли аборіджінал вчиняє крайм, його затримують і судять, як і всіх. Коли білий безхатько краде в магазині пачку чіпсів і джеркі, поліція так само не чухаються і не приїздить, як і на дрібні крадіжки будь кого іншого. Ви якийсь бот, чесне слово.
-
Це камуфляж для бетонних джунглі 😁
-
Вже не віриться)))
-
Та чого? З часом мова вивчеться то все практика:)
-
Кожен раз дивуюсь, що бомж краще мене англійською володіє, а Квебеці бомжі мабуть дуже витончені і французькою спілкуються: - гів мі йор булшіт, сіл ву пле 😂