Українська Манітоба
-
Ви економіку у Ютубі вчите? Можу порекомендувати кілька книжок 101 по економіці. Економіка Манітоби не є супер сильною, але стабільною десятиліттями.
-
I highly recommend high school course - principals of economics- econ40s
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
Щоб встигнули до восени залишки розкупити)
-
Навіщо так поспішати 😁 зразу прям восени )
-
Перемога
-
Виходить, що після останніх нападів у місті, наскільки я зрозумів з новин, пан каже, що вже замовили 100 браслетів на ногу для злочинців, і восени будуть збиратися на сесію, щоб обговорити обмеження продажу мачете у магазинах.
-
Хочуть, щоб усе було за законом і щоб не обмежити права інших. Можливо, після обговорення і цього не треба буде робити.
-
www.thestar.com/politics/federal/disgusted-immigration-minister-says-toronto-terror-suspect-could-have-citizenship-revoked/article_6aa2f8ca-5a61-11ef-a786-ab5b66f1cddd.html Помилково надали резиденство терористу 👀 Тепер забирають звісно Але можно мені краще швидше Я ж не терорист
-
Хоча загалом мені подобається 👍 ці хлопці точно знають що роблять
-
Для яких випадків зазвичай вілкривають HELOC ?
-
Вам неймовірно пощастило 🤣
-
Що було? Я знову все пропустив
-
Мені тепер і цікаво і страшно одночасно
-
Добре що не встиг побачити
-
Там був оголений 150 кілограмовий афроамериканець який тримав в руках своє хазяйство скажемо так🥲
-
🙂↕️🙂↕️🙂↕️🙂↕️
-
Щоб мати кошти на всяк випадок, на ремонт, на купівлю іншої нерухомості тощо.
-
Теж кайфую від софт-тач упаковок ))) ефект дороговизни ))😁
-
Мені прийшла карта від Wealthsimple і вона упакована в неймовірно оксамитовий і красивий дизайнерський картон. Це мій перший клієнтський досвід в Канаді, де хтось реально заморочився і витратився на упаковку всупереч локальному тренду не заморочуватися)
22 Jan 2023, 08:02
177008/241414
7 minutes ago