Українська Манітоба
-
Да я так і не зрозумів можна чи ні, на банкоматі була помітка що він з американськими доларами працює. Може то тільки на видачу. Другий раз не перевіряв
-
Якщо рахунок у канадських доларах, як же туди можна покласти іншу валюту. Я у відділенні міняю завжди і кладу на карту одразу
-
Я теж буду навчатися в RRC, але ще не знаю коли, тільки заповнила application form і чекаю. Запитувала в іншій групі - навчання проходить наче по рівнях. Студент повинен закінчити рівень, успішно склавши підсумковий тест. Хтось здає рівень за півроку, хтось довше. Освоїв рівень - переводять на вищий. Домашнє задають завжди, виконувати чи ні - то все справа особиста кожного. В цілому різні відгуки про викладачів, у когось хороший, у когось не дуже, все залежить. Але всі говорять, що в Speaking просунулися. Якщо важко буде в групі, то можуть перевести на рівень нижче. Ось все,що я змогла дізнатися.
-
Вчителі різні. Треба пам'ятати навіщо ви ходите на заняття. А то моя знайома пішла на курс англійської (не в RRC), їй там вчителька (доречи україномовна) пару разів сказала "Ти навіть цього не знаешь? Ти взагалі в школі вчилася?" І моя знайома після такого замість того щоб поміняти групу або вчителя або поскаржитися, вирішила що англійська — то не для неї. І не вчить її ніде. Все йде к тому, що на номінацію вона не зможе податися... Бо не здасться екзамен навіть на CLB 4444.
-
-
It is illegal to drive a vehicle in Winnipeg without a license. If you are caught driving without one, then your car may be impounded for up to 30 days, and you can face fines up to $2000 and up to five years in prison. Driving without a license is a serious offense.
-
Тут мама і тато намагаються випхнути габаритного підлітка в самостійне життя, але у них не виходить 😁
-
Та ну, він же ще зовсім маленький 🥹
-
Гарненькій 😍 Діти завжди залишаються дітьми 🤗незалежно від розміру і навіть якщо вони виглядають як птеродактилі 😁
-
Хоча може і маленький, бо врешті вони взяли його в кільце і відпливли. Сподіваюсь, це не гусячий кіднепінг
-
Може) я не знаю, якими вони вилуплюються, але виглядає він уже як невеликий птеродактиль
-
Завжди дуже хочеться повісити на якусь тваринку гоупро і дивитись потім документалку онлайн :)
-
Не переживайте гусячий патруль розбереться:)