Українська Манітоба
-
Вам пощастило. Хтось тут писав що вона "на термінову позіцію, урджент" влаштовувалася 4 місяці - співбеседі, листування, знову співбеседи.. ) Ну а про те що мені запропонували зустріч на ліст, який я відправив 4 червня - я мовчу)
-
Ну, я роботу почав шукати ще коли ми були у Європі, і вже тоді збагнув що треба додаткова інформація- відповіді на мої листи приходили через десь 2-3 тижні)))
-
тому я й кажу, хто їде розуміючи реальність має всі шанси на успіх. В іншому ж випадку 99,9% буде фейл і дорога додому з висновком що Канада погана країна... а всього лиш тиждень треба було погуглити про реальний стан речей, зробити домашню роботу, так би мовити
-
гарний допис. Проблема в тому що не всі усвідомлюють ритм життя у Канаді. тут люди нікуди не швидять. Тим хто прибув з України такий ритм здається "соним царством" , вони хочуть все не через 30 років а десь через півроку- рік. ПР через півроку, громадянство через рік, і бажано додаткову ще більш спрощену процедуру тілько тому що вони- з України. Цен е мої думки, це казали свіввітчизники коли ми жили у БВ.
-
-
та не причепився особисто я, але вважаю що треба розставити всі крапки над "і". Адже Ви не так сказали, Вас не поправили, а хтось почитає і буде їхати з думкою що він біженець😜 Особисто я вважаю, що в Канаду є сенс їхати, і навіть треба користуватись шансом який дає КУАЕТ, якщо є плани на майбутнє тут, і розуміння що тут є свої нюанси, як і в кожній країні земної кулі. Спочатку може бути важко, але тут є можливості і потім буде набагато краще. якщо ж тільки підзаробити, це на про Вас, просто бувають і такі у людей думки, то є набагато кращі місця.
-
Та це причепились до цього слова «біженці» , не так написав не так сприйняли. Нам не потрібно ні якого статусу чи прихистку, ми не ліниві, а хочем працювати і жити за свій рахунок (чим у Італії і займались) Питання було про роботу і розходи, а тут налетіли, біженці, клянчить гроші. Люди чому ви такі злі ? Зліться краще на русню!!!