Українська Манітоба
-
Подручні речи теж таке, подругу моєї мами на 7 чи 8 років закрили у 90х коли камінь який був поруч був використаний щоб спастися від зґвалтування. Удар був летальний та не дивлячись на те, що їй було 15 років судили за ненавмисне вбивство та дали по максимуму(
-
Я усе ніяк за єнотами не доїду туди🥰
-
Прям усіх деталей я не знаю, що там суд думав. Але дали срок великий дитині за самозахист, зіпсувавши усе життя(
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
@banofbot
-
Привіт. Все залежить від форми навчання. Я ходила офлайн 4 дні в коледжі і один день дома. Нам надавали дуже багато матеріалі на самостіне опрацювання,це були сайти безкоштовні,де ви могли практикувати читання, граматику і слухання. В нас були домашні завдання різного плану,це була і граматика, також ми готували презентації, одна з них була перші нації Канади,тому трохи вивчали історію Канади. Також були теми про оренду будинку, та про те як правельно заповняти клейми при ДТП. В нас були кожного місяця по декілька тестів,з читання, письма і слухання. Також ефективність навчання залежить від викладача і групи,ну і від вашого бажання.