Українська Манітоба
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
@banofbot
-
Привіт. Все залежить від форми навчання. Я ходила офлайн 4 дні в коледжі і один день дома. Нам надавали дуже багато матеріалі на самостіне опрацювання,це були сайти безкоштовні,де ви могли практикувати читання, граматику і слухання. В нас були домашні завдання різного плану,це була і граматика, також ми готували презентації, одна з них була перші нації Канади,тому трохи вивчали історію Канади. Також були теми про оренду будинку, та про те як правельно заповняти клейми при ДТП. В нас були кожного місяця по декілька тестів,з читання, письма і слухання. Також ефективність навчання залежить від викладача і групи,ну і від вашого бажання.
-
Ще є Але справді може бути черга до самих курсів
-
Так є,просто здаєте тест на welarc французьку
-
Так, черга там величезна. Зараз вчителів небагато, а бажаючих прірва, особливо на рівень 0. Моя порада, підтягніться самі хочаб до рівня 1-1.5, там конкуренція вже набагато менше
-
Небо сьогодні гарне Для мене ☺️
-
Вже ЦІЄЇ СУБОТИ Гурток «Умілі ручки» відкриває свої двері для МАЛЕЧІ ВІННІПЕГУ ДІТИ виготовлятимуть поробки з різноманітних матеріалів зроблених власноруч, а також прокачають розвиток мовлення Міні-группа
-
Підкажіть будь ласка як прискорити отримання хелс карти? Подалась онлайн 12 червня. З кінця липня по початок серпня написала 3 емейла до манітоби хелс, 1 раз додзвонилась і мені сказали - чекати, коли вас апрувнуть прийде лист на емейл. Вже більше 2 місяців чекаємо. Не можу вакцинувати дитину маленьку, взагалі їх 2-є в нас, найти сімейного лікаря для родини, в фуд банк не можу піти, на кліматичні не можу податись. Ми тільки прибули, приїхали з України безпосередньо. Потрібна ця хелс карта тут і зараз. 😨