Українська Манітоба
-
П'ятниця) Зрозуміло Теж думаю може за пивом заглянути
-
Всім привіт! Запрошую відвідати осінній Thunder Bay 🍁🍂⛰️ Виїзд 20.09 о 17.00 (+-7 годин дороги) повернення до Вінніпега 22.09 десь о 23.00 в неділю. - 2 ночі проживання в апартаментах - 1-2 людини в кімнаті - 5-7 людей включно зі мною - Фотографії з подорожі - Проїзд в дві сторони - Похід на Top of Sleeping Giant (візитна картка Thunder Bay, маршрут 23км) Відвідаємо такі місця, як: - Ouimet Canyon Provincial Park - Sleeping Giant Provincial Park - Marie Louise Lake - Kakabeka Falls - Mackenzie Falls - Sea Lion Trail *місця можуть трохи бути змінені залежно від погоди та інших факторів. Осіння природа в цих місцях просто чарівна, і це ідеальна нагода побачити всі ці місця у всій їхній красі! Передоплата — 70 $ Ціна — 500 $ з людини Наш канал: t.me/+kU8mEL8KOww1OTUy Є якісь питання або хочете забронювати місце, пишіть !
-
Я пішов туди рівно 1 (один) раз з закордонним паспортом Чувак на вході сказав що паспорт прострочений Довелося його вговорювати щоб він подивився очима, а не через тупий сканер і що це неможливо щоб він був прострочений Він щось там обговорив з колегами Подивився очами Впустив Після цього більше не ходив щоб кожен раз ото не пояснювати Добрий в них deterrence
-
Та мені і не дуже то і треба туди😂
-
Доброго дня. Надішліть будь ласка в приватні повідомлення посилання на спільноту "Мами Вінніпегу" чи як вона правильно називається)) хочу дружину додати. Дякую))
-
Я теж!!! Точніше життя мені компанія застрахувала Поховають хоча б))) Уііі, ріал класно
-
В нас теж не треба 🙂. Але мене 2 рази попросили принести з авто. Але то я вважаю комплімент ☺️