Українська Манітоба
-
Якось зимою хотіли ми піти на одну з цих вечірок. Точніше то було караоке. Так от ми підʼїхали туди, я питаю у свого хлопця - це точно ця адреса. Він такий - ага, але я не вийду з авто, страшно тут якось 😂🤪 І це нам багато за 30 🙂 Але молодь певно безстрашна, я теж такою колись була 😁
-
Цікаво буде послухати, що саме вони пропонують і як вони подають інформацію українською. У них дуже агресивний рекрутинг. Вони майже одразу починають тебе вербувати в свою секту )))Вони одночасно пропонують навчання, потім страхування, потім фінансовий аналіз, дуже багато води, на 4 зустрічі, я тільки зрозуміла суть. Але я спілкувалась з Вінніпежським офісом, цікаво буде послухати когось іншого. Я не відмовляю ні в якому разі, просто ділюсь досвідом
-
Там на справді не такий страшний район, хоч це і даунтаун, якщо групою людей, то не страшно)
-
Там капєц насправді несмішна історія, це відірване від цивілізації племʼя, де роками ґвалтували дітей 🥹
-
То не ця адреса була, але теж в центрі. То на Гаррі стріт було то караоке 🙂 ну в 9 вечора зимою там було прям дуже страшно. Після того ми вирішили що певно вже старі 😁 для таких розваг.
-
Для тиххто ще не знав: якщо ти отримав громадянство а не родився тебе можуть його лишити якщо скоїв кримінальний злочин і це не самозахист у цю группу попадають схеми і неуплата податків також якщо на єтапі PR підробка документів і свідомий обман говермента. І це вже є , що хочуть консерватори ще невідомо, можливо звичайна спекуляція на необізнаності електрорату