Українська Манітоба
-
Для тиххто ще не знав: якщо ти отримав громадянство а не родився тебе можуть його лишити якщо скоїв кримінальний злочин і це не самозахист у цю группу попадають схеми і неуплата податків також якщо на єтапі PR підробка документів і свідомий обман говермента. І це вже є , що хочуть консерватори ще невідомо, можливо звичайна спекуляція на необізнаності електрорату
-
In 2001, as the British investigation of Pitcairn reached its height, one of the most aristocratic Norfolkers, Stephen Enoch Nobbs, was convicted of sex crimes against two girls, one 7, one 13. A 69-year-old former church deacon, he was allowed to serve his sentence on weekends so he could continue his life as a leading businessman.
-
Це не острови робили, а люди. Острови дійсно райські, з цим не посперечаєшся. А бруд можна знайти в будь-якій країні. Важливо щоб про це памʼятали та це не повторялось, щоб це мало позитивний вплив на суспільство, закони, методи профілактики та запобігання. Почитайте про «дітей Дюплессі», ніхто ж не каже ось вам і Канада. Було, lesson’s learned, памʼятаємо та робимо все щоб не повторювалось.
-
🎱 Запрошуємо всіх на турнір з більярду! 🎱 Ми раді повідомити, що 18 серпня о 14:00 відбудеться наш черговий турнір з більярду. Минулі турніри були надзвичайно успішними, і ми сподіваємось, що цього разу буде ще веселіше та цікавіше! Щоб взяти участь, приєднуйтесь до телеграм-чату: t.me/+PwRu1MdqkeQ3NWUy Усі деталі та інформація про турнір будуть доступні саме там. Не пропустіть можливість позмагатися, отримати задоволення та провести час у чудовій компанії! Коли: 18 серпня, 14:00 Де: Flea Whiskey’s Запрошуйте друзів та знайомих, адже чим більше нас буде, тим цікавіше! Чекаємо на вас! 🤗 Ваша СпортСпілка
-
Я так розумію, що рекламувати в цій групі не можна нічого. Бо люди ще нічого не дізнались, а вже наговорили негативу так, що ніхто і відвідувати нічого не захоче. Я від усього серця хочу допомогти людям, щоб вони хоч познайомились з можливостями страхування життя, виплат на випадок смерті. Але ж ні. Жодного доброго слова. Жодної підтримки. Тільки негатив.
-
Та це ж не на вашу адресу. Навіть якщо у когось був специфічний досвід взаємодії, інший знайде собі щось корисне