Українська Манітоба
-
Той хто не боятися працювати тут не буде бідувати. З житлом проблемии не буде. Тут є спеціальна компанія, що допомагає українцям знайти квартиру. Реально можна знайти за 800 однокімнатну ще й з окремою кімнатою-їдальнею, і це в районі міста де є транспорт. Ми лише тиждень тому вибирали для себе житло і бачили на такі варіанти. Окрім того можна знайти варіанту оренди лише кімнати.
-
Ви не біженці тут в Канаді, навіть якщо ви себе таким рахуєте, як зверху правильно написали. Куает дає робочу візу, відповідно ви тут як працівники. Подавати на біженство не рекомендують, бо є шанс застрягти десь між гаїтянцями та сирійцями в процесі обробки Вашої аплікації. і гарнантій ніяких. Для тих хто хоче мігрувати робоча віза, то можливість обійти багато нюансів перебуваючи вже в Канаді і маючи місцеву ЗП, навіть якщо мінімальну. Але то не можливість заробити грошей якщо ви не маєте професії з якою легко увійти на ринок праці, наприклад ІТ.
-
я думаю реально, все залежить від Ваших вимог до роботи, якщо згодні на все і готові рухатись по ходу, думаю проблеми не буде. Головне не забувати, що якщо ви плануєте іміграцію, хтось один має точно мати постійну роботу. Рахуйте де Вам вигідніше, якщо приорітет фінанси. В теорії все можливо, якщо прагнути і бути готовим до викликів. Доречі у нас на 2х йде біля 500 на 2х на харчування, не обмежуючи себе в продуктах.
-
Реально знайти роботу за мінімалку.. але жити на ту мінімалку - не реально. Тому я не розумію чому люди рвуться в Канаду на "заробітки" - тут такого нема.(якщо ти не крутий програміст чи якийсь супер інденер) Суровий клімат, великі податки.. а без цілей це просто самогубство, яке через 2 міс вильється в плач щоб купили їм квитки назад