Українська Манітоба
-
я думаю реально, все залежить від Ваших вимог до роботи, якщо згодні на все і готові рухатись по ходу, думаю проблеми не буде. Головне не забувати, що якщо ви плануєте іміграцію, хтось один має точно мати постійну роботу. Рахуйте де Вам вигідніше, якщо приорітет фінанси. В теорії все можливо, якщо прагнути і бути готовим до викликів. Доречі у нас на 2х йде біля 500 на 2х на харчування, не обмежуючи себе в продуктах.
-
Реально знайти роботу за мінімалку.. але жити на ту мінімалку - не реально. Тому я не розумію чому люди рвуться в Канаду на "заробітки" - тут такого нема.(якщо ти не крутий програміст чи якийсь супер інденер) Суровий клімат, великі податки.. а без цілей це просто самогубство, яке через 2 міс вильється в плач щоб купили їм квитки назад
-
Нєє.. залишиться біля 600$міс. Бо не враховуєте комуналку інтернет і супутні по житлу витрати. На продукти десь 400$ на 1 особу в міс. Страховка авто 150-180$ міс, +бенз. А якщо без авто то десь 10-120$ автобус міс.. тому удачі жити на 80$ міс екстра грошей🤣
-
Я справді рада за людей.Я не можу це написати,чи як?Я ні на кого не ображена,що нам не хватило місця,ми на вулиці не спали,я лише констатую факти.У нас все ок)Які я правила групи порушую?
-
Нуу заробляти в Канаді точно не вийде😉 1200$ однушка + електрика. Цигарки від 20$, авто+бензин. Міський транспорт актуальний тільки для Торонто. У Вінні він є але великі паузи між рейсами, тому запас треба робити в 40хв. А ще в Канаді податок на роботу 30-35%😉 так що жити або в 0, або в мінус. А "грязними" в міс буде виходити біля 3000cad(2200$ на чисту +-)