Українська Манітоба
-
Писали тут адміни. Обналічуєш чек наприклад на 1000$, поки банк перевіряє дійсність чеку (декілька днів), ти вже витрачаєш суму цю. А потім вони кажуть - верніть 500$ будь ласка або щось в такому плані. Ти повертаєш. І тут банк якраз переаврив недійсний чек, наложив санкції, і мінус -1500$
-
А що за прикол з чеком, як це працює
-
Хух, дякую😂 голова кипить) то ж хочу шось купить, а не розумію що мені треба🤪
-
Спрінг бокс - це така коробка-рама під матрас. Можливі варіанти зборки кроваті: - рама з багато-густо наставленими ламелями (тобто, якщо одразу на них матрас кинути, то він буде триматися і не буде провисати в стратегічно важливих місцях 🙂) + матрас. - рама з двома-трьома поперечними рейками і всьо (тобто м’який матрас провалиться) + спрінг бокс (ну, шоб матрасу було на шо спиратися) + матрас. - рама з багато-густо наставленими ламелями + спрінг бокс + матрас (ну шоб було якнайвище 🙂 ) Можливий і взагалі економ варіант: - спрінг бокс прямо на пол, зверху матрас. Всьо.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, як зібрати всі частини кроваті😂 треба бед фрейм, і матрас? Що таке спрінг бокс?🤦♀️
-
Вакансія: Механік (м. Morris, Manitoba) Шукаємо на сімейну ферму механіка сільськогосподарської техніки з досвідом від 3 років. Техніка, яку потрібно ремонтувати: останні моделі тракторів, обладнання для збирання сіна, телескопічних навантажувачів, вантажівки та ін. Є новий повністю опалювальний цех із кількома відсіками для роботи разом із усіма допоміжними інструментами, необхідними для роботи. Житло не надається. Обов'язки: самостійно діагностувати та ремонтувати обладнання; профілактичне технічне обслуговування. Вимоги: Досвід роботи від 3 років. Кандидати повинні мати багаторічний досвід роботи з діагностикою електропроводки, з дизельними двигунами та/або сільськогосподарською технікою. Початковий рівень володіння англійською мовою. Графік роботи: 8:00 - 17:00 (в сезон збору урожаю ненормований графік роботи) Заробітна плата: $21 - $30 (залежить від кваліфікації) Місце роботи: Морріс (51 км на південь від Вінніпегу) Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Наталією Тел.: +12048088676 Ел. Пошта: [email protected] #робота #вакансія #механік #морріс #манітоба #job #jobs #mechanic #morris #manitoba
-
У розділі Мої бронювання - My bookings
-
Це я написала. Вже знайшли, людина з цього чату допоможе.
-
Підкажіть, а де ви читаєте новини про Вінніпег?