Українська Манітоба
-
Хто знає, якщо людина не подавалась на cuaet. Чи є можливість приїхати та отримати опен ворк перміт?
-
Приємно, що залишилася хоча б одна провінція в Канаді, яка ще досі зацікавлена щоб прибували українці.
-
В мене знайомі живуть в Реджайні і дуже задоволені, подобається
-
Дуже класна можливість доречі для тих в кого мало балів для Манітоби
-
Сьогоднi( вже вчора) в центрi, на Мейн стрiт чоловiк бiгав по дорозi з великим молотком. п.с. це я там в магазинах шукала native трубку для палiння
-
Ні, вже пізно
-
Українці тут ні до чого. Провінція робить кампанію для збільшення населення. Конгрес Українців Канади - Саскачеван просто запропонував їм варіант - прорекламувати можливість для новоприбулих українців. Таке саме роблять для інших громад
-
важливим аспектом проживання в саскачівані є відсутність переходу(викривлення) часу на літній час.
-
Саскачеван не забирає бали за звʼязок з іншою провінцією??
-
Дуже важливим 🌚
-
Ні. Однак, вивчіть умови програм імміграції.
-
Як же люди очманіють після Альберти, бс, онтаріо переїхавши у саскачеван 😂
-
Кажуть кожної весни велетенський приплив мігрантів в сусідніх провінціях Саскачевана саме тих кого не попередили за переведення годинника
-
Як на мене, Saskatoon навіть гарніше і цікавіше місто. Там є великий гарний університет, місцевість горбиста і дуже мальовнича. Cute little town, люди такі ж привітні як і у Вінніпегу. До гір їхати недалеко, дуже цікаве місце для життя. Лише потрібно впевнитись що є робота по вашому напрямку, оскільки там обмежений вибір професій
-
Зовсім не обов'язково жити в Саскачевані та не мати літнього/зимового часу. Живіть собі в місті Ллойдмінстер та переводить годинник двічі на рік як і всі інші канадські провінції 😁
-
Один величезний трак стоп
-
Ага, а ще це місто- тракстоп👍
-
Траки сила!
-
Вже ж всі чули що місто мусомін по 30 тисяч дасть новоприбулим?
-
Ага Лише будинок побудувати
22 Jan 2023, 08:02
177533/231357
15 minutes ago