Українська Манітоба
-
Ну спасибі їм, бо за такої економіки я раніше 40 навіть думати не буду😁
-
Абсолютно кожна індійська сім'я потурбувалась, щоб принаймні 3 родини могли не народжувати дітей і населення Канади не зменшувалось
-
Да. А ну спробуйте відкрити, елементарно, кафе/ буфет з домашньою нормальною здоровою їжею. Канада країна можливостей, але знайдіть мені щось подібне навіть на великих стопах окрім aw Wendy's і тд. Змова всюди.
-
У них є Flying J
-
Я ж кажу давайте побудуємо)
-
Немає Окко на них☹️
-
1.10 довжина и 10+кг
-
Пузата Хата — моя любов. Особливо на Подолі в Києві. Там такі гарні інтер'єри! І не скажеш що дешева столовка.
-
Я ж і кажу, а давайте відкриємо. Просто поки голова зайнята проблемами накшталт як би пр отримати бо паспорт закінчився, не особо є натхнення на бізнес в мусоміні. Але як переспектива на майбутнє чому б ні?...
-
Типу банально я беру на 5 днів. Іноді на 6-й немає їжі. Я навіть не намагаюсь щось шукати, а їду у волмарт
-
Майнкуни найкращі
-
Моя повага Суровий
-
Ти або їси лайно, або бери з собою
-
якщо хтось відкриває Пузату Хату- я готова інвестувати
-
Це просто справжній кіт
-
У Львові також у бувшому ресторані Фестивальний. Це колись був самий фешенебельний ресторан у місті, мій тато там свої 50 святкував;-)
-
Кіт для самозахисту 🙂
-
У Саскачевані є український ресторанчик при дорозі, навпроти заправки, але графік у нього не найкращий для водіїв
-
Солянка була ок
-
Млинці з вишнями🫠🫠🫠
22 Jan 2023, 08:02
177579/231845
about an hour ago