Українська Манітоба
-
О, змагання по поїданню
-
Я приєднуюсь до інвест пулу в Пузату Хату 😁🌟🌟🌟
-
Так, один кухар є для бізнесу
-
Я можу там варити борщ, в мене смачний борщ 😂
-
Доброго дня. Хочу дитині книжки з України заказати. Якщо допустимо штук 20 взяти, то казки. Можуть питання на таможні возникнути, в якому разі треба пошліни чи щось таке оплачувати?
-
Також можливе відкриття «Львівських Круасанів» - проект на стадії переговорів, та шукаємо партнерів:)
-
Є супер приміщення 1) бувший TripleBs на Henderson або 2) бувший Tony Roma на Regent. Там супер розміщення і море паркінга.
-
Буде. Уже ведуться переговори щодо франшизи.
-
Теж мені подобається. Була кілька разів у Києві
-
Круасани то не моє😝
-
Доречі а що роблять коли клієнти поїли і не сплатили? Тобто люди ворують речі з магазу і нічого не поробишь а що з катерінгом?
-
Підкажіть, А які заходи будуть на День Незалежності саме у Вінніпезі. Я знаю що десь за містом одразу недалеко буде захід, але я поки без машини, тому запитую про заходи саме в межах міста Вінніпег.
-
Така димовуха у місті знову😷
-
"Ахаха"
-
Для друга питаєте?
-
Немає на що скаржитись)
-
Північ, вчора о 8:20 60км від флін флон. На вулиці мав бути день якщо
-
А «пʼяну вишню» не збираються?) Сорі якщо хтось не пʼє але мені так подобається цей заклад Він такий атмосферний
-
Димка над містом
-
Ви ж розумієте, що ви сумуєте не за закладом і атмосферою, а за часом який був тоді? Без війни, можливо без ковіду. Якісь проблеми у всіх були, але порівняно з тим що є зара, це взагалі ніщо 🥲
22 Jan 2023, 08:02
177607/231840
about an hour ago