Українська Манітоба
-
всім привіт , можливо хтось має посібник з правил дорожнього руху українською мовою?
-
дякую
-
Я в шоці! Здається, рік тому на сайті MPI не було правил на українській! Але я би все одно здавала на англійській. Люблю страждати 😀 Наперекладала там собі, попутала сокиру з лопатою 😀 Але здала
-
Я! Я хочу мейнкуна аж упісіваюсь )) Напишіть мені в приват шопочом, будь ласка? Може до Різдва мені вже вдасться підсадити свого алергічного мужика на уколи антигістамінів, і може вже тоді можна буде котааааа аааа
-
www.uasm.ca/pravyla-dorozhnogo-ruhu-manitoby-rozdil-4/ www.uasm.ca/pravyla-dorozhnogo-ruhu-manitoby/#
-
(це частина того ж холдингу)
-
Можна обʼєднати з ребернею
-
Доброго дня! Віддам гарний, зручний диван. Самовивіз Не розкладний. Біля Університету Манітоби.
-
Вітаю. Напишіть хто висилав посилку новою поштою з України, яким оператором її тут отримували? Загубилася посилка і незрозуміло де її шукати. З новою поштою все нормально, але її слід обривається у Вініпезі, судячи з трекінгу
-
maps.app.goo.gl/Mc6CxPi7dcf9TNHU8?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
По другому лінку теж саме, вам напевно треба поміняти налаштування в sharing
-
У нас теж запросило
-
Зараз гляну
-
Запросив дозвіл на заповнення форми, це у всі так чи тільки у мене?
-
UPDATE. Була помилка у реестраційній формі. Ось правильно forms.gle/BGq1dCJ7YgZBakm89
-
Є тут місцеві аніматори для дітей, щоб оргнізували дозвілля для дітей під час пікніку? Напишіть мені у приват
-
Дякую за запрошення й за оновлене посилання! Підкажіть, будь ласка, а їжу з собою будь-яку можна привозити?
-
Ура ,я дочекався 🤝
-
Дякую! Запитала, бо тут дуже багато попереджень щодо харчових алергій, то, подумала, може, й на цьому заході є якісь обмеження через безпеку
-
Яку ви вважаєте за потрібне. Організатори заходу лише забронювали місце і не несуть відповідальності за будь-які дії чи інциденти, що можуть статися під час заходу. Учасники несуть відповідальність за свою безпеку та поведінку.
22 Jan 2023, 08:02
177637/229242
4 minutes ago