Українська Манітоба
-
Так само, як і твій не робить об'єктивним
-
Я кожного ранку везу дитину в садочок і на перехресті Main & Logan одна прибита постійно кидається на автомобілі, всі зупиняються і чекають поки вона прийде в себе і зійде з дороги , а мене це втомило і я вже декілька разів просто тупо їду на неї і сигналю, а вона у відповідь кричить “fu*k you”. Так от, останні рази коли вона мене бачила, то вибирала «жертву» на іншій полосі😄 It works 🙂
-
Ось ось буде два роки, майже рік жили на норс енд, працював там же. Ходили пішки гуляти ДТ. І нічого, взагалі ...
-
У більшості своєї вони жалюгідно безпечні, не провокувати і обходити. Або більше заробляйте і знвиуй краще житло у кращому районі. Статистика і дослідження цієї тематики приводять до одного висновку. Бідніші люди частіше стають жертвами насилля і крадіжок і тд. Є навіть кореляція дохід/кількість нападів.
-
Було б смішно, якби не так сумно, вже декілька разів створювала серйозні аварійні ситуації , а водії такі пасивні, сидять і дивляться як вона їх майно нищить 🙂
-
Типу ДТ це взагалі не трагедія.
-
Так змінюй. Жертва є жертва. І по поведінці і по стилю життя. Люди в цій країні не підуть з вулиць
-
Тю, я думав на SUV собі встановити, щоб ганяти їх, вони постійно під колеса лізуть і кидаються чимось, а так включив і вони вертаються з тріпу 😄