Українська Манітоба
-
Підскажіть будь-ласка із досвіду чи є якісь роботи на складах чи заводах для людей із початковим рівнем англійської? Збираємось їхати, але переживаємо що не дуже добре із англ. Чи краще місяць два підучити і потім їхати… (знаходимось в Італії, майже без підробітку )
-
Підкажіть, а за водіське платити щороку треба в МПІ?
-
Немає у Вінніпезі ніякого рейтингу шкіл, як наприклад, в Онтаріо. Тому не поширюйте якісь міфи. Якість освіти залежить виключно від бажання учня вчитися. 99% вчителів йдуть на зустріч дитині, яка вчиться і хоче розвиватися. Нема поганої чи доброї школи. Є школи у поганих районах, але там освіта викладається дуже добра. Про це писали сто разів та давали приклади дітей, які потурали у найкращі вузи Канади після школи в North End.
-
О, і ще, раджу спробувати всежтаки дитяче тут, бо я помітила що у них інше почуття розміру. В Україні мала 52-54 розмір одягу і завжди страждала у магазинах плюс сайз. А тут на мене в магазинах L буває завелика і іноді треба брати M >< Може зі взуттям теж так?
-
Та норм тема і нічого вони не важкі. Дуже теплі і по тротуару там де не розчистили сніг (а це всюди крім великих вулиць даунтауну) легко ходити. Раджу спробувати пошукати у Оутлет Центрі, бачила там у магазинах точно 35ий, але сильно асортимент не дивилася бо у мене великі лапи. Ще може бути у Поло Парку та Віннерсах. На крайній випадок - амазон.
-
Лопатою можна зігрітися :)