Українська Манітоба
-
Немає у Вінніпезі ніякого рейтингу шкіл, як наприклад, в Онтаріо. Тому не поширюйте якісь міфи. Якість освіти залежить виключно від бажання учня вчитися. 99% вчителів йдуть на зустріч дитині, яка вчиться і хоче розвиватися. Нема поганої чи доброї школи. Є школи у поганих районах, але там освіта викладається дуже добра. Про це писали сто разів та давали приклади дітей, які потурали у найкращі вузи Канади після школи в North End.
-
О, і ще, раджу спробувати всежтаки дитяче тут, бо я помітила що у них інше почуття розміру. В Україні мала 52-54 розмір одягу і завжди страждала у магазинах плюс сайз. А тут на мене в магазинах L буває завелика і іноді треба брати M >< Може зі взуттям теж так?
-
Та норм тема і нічого вони не важкі. Дуже теплі і по тротуару там де не розчистили сніг (а це всюди крім великих вулиць даунтауну) легко ходити. Раджу спробувати пошукати у Оутлет Центрі, бачила там у магазинах точно 35ий, але сильно асортимент не дивилася бо у мене великі лапи. Ще може бути у Поло Парку та Віннерсах. На крайній випадок - амазон.
-
Лопатою можна зігрітися :)
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, де у Вінніпезі можна придбати якісне та тепле на зиму жіноче взуття (бажано не кірзові чоботи, які важко навіть підняти). Маю 34 розмір ноги. Доросла жінка, але от маю таку проблемну маленьку ніжку. Сюди приїхала у кросівках. Тут зимового взуття не маю взагалі ніякого. Магазини типу Валмарт не підходять. Дитяче взуття мені теж мале (довжина може підійти, повнота мала). Наперед щиро вдячна за Ваші відповіді, поради і рекомендації.
-
Це норм. Селять не тільки в БВ, селять за наявністю місць.