Українська Манітоба
-
Електорат трюдо ?
-
Так. Я з північного Кавказу, звідки ти дізнався ?
-
М це скорочено від МАГА?
-
Невже ви реально думаєте що якщо інша персона має думку яка кардинально інша від вашої то це обов'язково людина з РФ?
-
Ні я голосую за консерваторів, хоча якби Фріланд зробили головною голосував би за лібералів. Мій коментар був про те, що комусь здається, що певної національності набагато більше ніж насправді. Що значить HR правильної національності?
-
Я до речі за Трампа
-
Джерело: повір мені брат
-
Можна спитати, а ви вважаєте себе лібералом? Якщо вони реально беруть тільки своїх, це по вашому норм? І мова не тільки про локальні бізнеси, а великі компанії з HR правильної національності. Через це багато українців не можуть знайти роботу, багато поїхало з Канади. Звичайно ви скажете "ні доказуємо", але є факти які всі бачать. А якщо напирати на те що українці самі винуваті що не змогли організувати таку структуру, що може десь факт, але тоді треба викреслювати себе з гордих рядів лібералів і ставати десь до соціал-дарвіністів.
-
Я навіть кацапію не згадував. Якщо ви не знаєте, що таке мага в північній Америці то чого ви взагалі про політику тут говорите? Ви можете висловлювати свою думку, як хочете, я вас спитав як ви можете підтвердити її фактами , як наприклад: панджабі в Канаді трохи менше міліона, але Трюдо запустив "міліони"
-
Значить проти України
-
Є речі набагато важливіші за Україну. А по-друге ми в Канаді, ось що реально важливо. А також США, від якої залежить канадська економіка. Ми в Канаді а не в Україні. По-третє просто так для інфи, всі основні зброєві великі компанії США належать республіканцям. Ну і я просто вважаю Трампа меншим злом ніж Камалла або тим більше Бідон який скоріш за все все нічого не сображає. Я традиційно всюди підтримую правих
-
Та і давно вже пора починати переговори і закінчувати війну. Трамп саме це і обіцяє в свої передвиборчій програмі.
-
Переговори про шо? Кого ти готовий здати русні? Чиї домівки віддати? Явно ж не свою
-
Не переживайте, зараз всіх беруть.
-
Та нашо, з Канади ж воно видніше
-
Мене не взяли по стану здоров'я, я пробувала щє коли мені було 19, доречі
-
А ви хочете воювати до останнього українця? Генофонд уже знищено, за 10 років війни нас тупо не залишиться, знищать всіх чоловіків, а потім і жінок
-
Ви готові вернутись в Україну і піти добровольцем?
-
Правильно, тому треба дружненько здатися під крило росії за твоєю логікою, так? Там ж порушення прав людини, викрадень і узурпації нема мабуть
-
А ви самі готові піти добровольцем на війну чи хочете щоб хтось за вас воював поки ви у Вінніпезі? Просто уявіть який жах переживають військові, скільки втрат і про їх рідних. Також порушення прав людини, викрадення людей, узурпація влади і тд. Все вийшло з під контролю
22 Jan 2023, 08:02
177782/230973
about 4 hours ago