Українська Манітоба
-
Фуух, дякую. Бо злякалася, що може піти не в 7, а у 8, наприклад, якщо добре напише. Тоді би казала спеціально завалити тест 😁
-
так
-
Це знаю. Тобто Ви мали на увазі, що за рівнем математики, а не старший?
-
математику, наприклад, ділять на 2-3 рівні. У нас в школі, предмети мають рівень університету і рівень коледжу. Два різні рівні по складності. Ще десь є рівень "арифметика" - базові знання
-
Поясніть, будь ласка, що маєте на увазі під "визначення класу". Тобто профільності за рівнем викладання математики на паралелі, чи по старшинству перестрибнути можна? Бо ж знаю, що за роком народження призначають клас.
-
О, і ще, раджу спробувати всежтаки дитяче тут, бо я помітила що у них інше почуття розміру. В Україні мала 52-54 розмір одягу і завжди страждала у магазинах плюс сайз. А тут на мене в магазинах L буває завелика і іноді треба брати M >< Може зі взуттям теж так?
-
Та норм тема і нічого вони не важкі. Дуже теплі і по тротуару там де не розчистили сніг (а це всюди крім великих вулиць даунтауну) легко ходити. Раджу спробувати пошукати у Оутлет Центрі, бачила там у магазинах точно 35ий, але сильно асортимент не дивилася бо у мене великі лапи. Ще може бути у Поло Парку та Віннерсах. На крайній випадок - амазон.
-
Ну наприклад, наш драйвей треба вручну чистити десь 3-4 години після доброго шторму. Хорошим, потужним сновбловером десь 20-30 хвилин
-
Лопатою можна зігрітися :)
-
Зрозуміло.Дякую за відповідь
-
Так, безперечно. Особливо, коли снігові шторми і служби не встигають. Однак, вам треба мати свій потужний сновбловер і трак, щоб заробляти. Лопатою не заробиш
-
Ок. Тут в чаті пишуть , що можна підзаробити розчисткою снігу біля приватних будинків.Як ви вважаєте це дійсно затребувана послуга?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, де у Вінніпезі можна придбати якісне та тепле на зиму жіноче взуття (бажано не кірзові чоботи, які важко навіть підняти). Маю 34 розмір ноги. Доросла жінка, але от маю таку проблемну маленьку ніжку. Сюди приїхала у кросівках. Тут зимового взуття не маю взагалі ніякого. Магазини типу Валмарт не підходять. Дитяче взуття мені теж мале (довжина може підійти, повнота мала). Наперед щиро вдячна за Ваші відповіді, поради і рекомендації.
-
От коли будуть снігові шторми по 2-3 дні і намете за ніч 50 см, тоді буде сніг
-
Сніг ще навіть не починався:) Далі буде ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
-
Тоді вам не у Канаду
-
Це норм. Селять не тільки в БВ, селять за наявністю місць.
-
Шановні учасники групи привіт! Цікавлять волонтери у Бест Вестерні. Коли їх можна зустріти. Сьогодні приїхав та посилився в інший готель.
-
щось я вже заплутався в кількості інфи
-
Бити сусіда лопатою поки бакси не дасть?😂
22 Jan 2023, 08:02
17779/230242
7 minutes ago