Українська Манітоба
-
Син Порошенка з юзіком і кошовим теж просились, не взяли нажаль
-
Це вам кума сказала чи методичка? Мого брата не взяли добровольцем, якщо шо
-
Ой бля, давайте без оцього. Я так хотіла на війну, що аж в Вінніпегу опинилась. Хотіла допомагати Україні, то сітки би йшла плести, ці подвійні стандарти уже задовбали
-
Рашка може мобілізацію проводити ще років 15 і ніхто не помітить, там дохєра людей. А нас просто не залишиться. А ви сидітимете тут і казатимете: зате не прогнулись, вільний народ Не вашими силами зараз Україна тримається. Закрийтесь уже хоч з поваги до всіх загиблих
-
В другій світовій невеличка Германія ж окупувала всіх поки США не втрутилося
-
35кк не може вести війну проти 140кк. Банально, але просто.
-
Цікава думка у людей у Вінніпезі. Але самі вони не хочуть йти на війну, хочуть пересидіти в Канаді 🥴
-
Це ви готові віддати їх життя, чим довше війна, тим більше людей буде вбито і покалічено. Ви взагалі розмір рашки бачили? Ви правда думаєте, що Україна може її перемогти в перспективі 10-15 років?
-
А ви готові ростити ваших дітей для війни ? Або відправити туди свого яоловіка
-
І Ви готові заради цього віддати наших людей?
-
Ви ж розумієте що донатити і воювати це різне
-
Я теж доначу, не переживайте. Але я не хочу, щоб війна йшла вічно, бо не дай Б-г Трамп її закінчить
-
І ви теж заразом закрийтесь будь ласка
-
Ага. Політично та ідеологічно вмотивована молодь, підйом економіки, НАЦИЗМ, інтереси держави вище власних, контроль апарату управління над усіма аспектами життя, страх смерті. Щось подібне є в Україні? Чи навряд. Є корупція.
-
А ваш чоловік на війні чи його теж не взяли добровольцем?
-
Мені неприйнятно, і це не я хочу, щоб війна продовжувалась
-
Переговори потрібні щоб провести вибори і обрати більш-менш нормальну владу, а якщо знову обрати зе-лайно (а це дуже навіть вірогідний сценарій), то такоє. Я так розумію позиції Трампа нема в цьому питанні, і він каже що зе гарний хлопець.
-
Тут навіть не в людському ресурсі справа а в тому що Україна ніхріна свого немає і на 100% залежить від заходу. Демографічна криза, кончена на голову влада робить все щоб її громадяни ненавиділи країну і отримували чуже громадянство.
-
То піздуйте самі в ту рашку якшо ви так легко готові туди інших відправити, чого ви тоді в Канаду приперлися якщо для вас це прийнятно?
-
Віддати в рашку? А може зберегти той люд що ще залишився в Україні? Воювати немає кому, АЛО! Люди воювати не хочуть просто напросто, ТЦК силою людей відправляє воювати, викликів втрати, корупція. Йди сама воюй а не відсижуйся в Канаді. Цікаві у вас побажання іншим людям.
22 Jan 2023, 08:02
177803/230460
7 minutes ago