Українська Манітоба
-
Ви ж розумієте що це дуже суб'єктивна думка, викривлена тим що ви зауважуєте людей які відрізняються від вас Волмарт, як і інші великі мережі, якраз дивиться на диверситі і т д. Наприклад взяти розподілення в америці так там їх менше 5 відсотків навіть якщо взяти що в Канаді в декілька разів більше, це ніяк не вписується в ваші якщо ХР з Індії то там 100% персоналу з Індії, такого ХР виженуть одразу бо це буде видно в головному офісі
-
Так, розумію, це виключно власні спостереження і розмови з кількома українцями, що працюють в різних Walmart по місту
-
Вчора була на день народженні у канадки. Вона менеджер в ПетСмарт. Так от, вона сказала, що як бачить резюме з українським ім’ям - одразу наймає. Каже, що наперед знає, що добре будуть працювати 🙂 і ні разу не прогадала Так що і таке буває 🙂
-
От вночі всі срались, а тепер Myst прийшов у Вінні! Не заходьте у туман, там люди зникають
-
Тільки з цих 35 дай бог 25 хочаб залишилось, а рашка мільйони нових мігрантів приймає кожен рік, та деяки з них йдуть на контракт воювати. В нас вже немає хто добровільно йде майже, це 0.01% напевно від усіх.
-
Ну от бачите 🙂 А індуси би образились.
-
У нас теж компанія найняла декілька українців без англійської мови взагалі, я був перекладачем на співбесідах. Вони дуже задоволені роботою хлопців і як тільки приходить українське резюме, то одразу кличуть на співбесіду 🔥
-
Та ні, чого їм ображатися? Ринковий протекціонізм працює в дві сторони 🙂
-
Доброго ранку. Зразу кажу цікавить питання вне політики. Я питався знайти учора відповідь звичайно на англійській мові. Стосовно гри на разлічних біржах, покупки там акцій і тд. Мені здається що обсалютна більшість проігрує на ціх біржах, але я не можу знайти статистику. Якій процент людей втрачає а якій заробляє. Мені просто ціекавіть статистика
-
Гри? Що ви маєте на увазі? Крипта з плечем 100х? 😄
-
Це ще не враховуючи тих, хто на студентській візі, бо по відчуттях їх дуже багато всюди 🤯