Українська Манітоба
-
Та ні, чого їм ображатися? Ринковий протекціонізм працює в дві сторони 🙂
-
Доброго ранку. Зразу кажу цікавить питання вне політики. Я питався знайти учора відповідь звичайно на англійській мові. Стосовно гри на разлічних біржах, покупки там акцій і тд. Мені здається що обсалютна більшість проігрує на ціх біржах, але я не можу знайти статистику. Якій процент людей втрачає а якій заробляє. Мені просто ціекавіть статистика
-
Гри? Що ви маєте на увазі? Крипта з плечем 100х? 😄
-
Це ще не враховуючи тих, хто на студентській візі, бо по відчуттях їх дуже багато всюди 🤯
-
Якщо мова про гру, то вважаю мова їде про торговлю з плечем 1/100+. Статистика погана, тільки 5% мають якійсь плюсовий показник але не більше 15% доходу на рік. 95% людей які використовують у торгівлі плече більше ніж 1/25 завжди на великих дистанціях у мінусі.
-
Кидайте репорти, він буде змушений щось з цим зробити, інакше рейтинг впаде і йому не будуть приходити замовлення 🙂
-
Так ставте 1, якщо є за що, і цей водій більше до вас не приїде
-
Таксі це жесть, кожен другий приїздить у смердючій машині, їдеш і нюхаєш це за свої гроші 🤢
-
В мому районі взагалі нема нікого крім людей з Індії Був один чорношкірий хлопець скоріш за все студент на літо найшов підробіток Вже одна жінка з Індії його вчила і так дивилась коли він вже щось не так зробить Мені потрібно було зняти кеш, то аж в радість в її очах, бо він ще цього не вмів І двоє людей з Індії стоять над ним, не стараючись навчити а ніби навпаки думають як вижати з колективу
-
Та почитайте коментарі в інтернеті, послухайте, зо люди кажуть, обʼєктивно багатьом не подобається, що їх так багато в Канаді