Українська Манітоба
-
Ваша статистика не обʼєктивна, зараз пан Євген витягне туз з рукава, що там diversity і 50% працівників це білі канадці, бо протекціонізму в Канаді немає 🙂
-
Про більшість можна стверджувати, якщо буде статистика у відсотковому співвідношенні, в цьому і різниця
-
Я замовляю убер і як бачу, що їде індус вже готуюсь 🤢
-
Треба мислити позитивно, ну навіщо ви так))
-
А можна приїхати в downtown, закрити очі і проблема з безхатьками зникне, правда? 😄
-
Я кажу про більшість? Я сказала, що багатьом не подобається. Статистики у мене немає.
-
Я писала не тільки про коментарі, а і про розповіді живих людей, але ви вирішили причепитись до слів, зрозуміло.
-
Моя пропозиція не життєздатна поки ми ще не дійшли до boiling point. Як тільки дійдемо і в місті більше не буде «гарних місць» де можна від них сховатися, тоді все і поміняється 🙂
-
Можна, але даунтаун це діловий центр міста, так чи інакше його не оминути, рано чи пізно доведеться туди поїхати
-
Багато це по моїм субʼєктивним відчуттям.
-
Я вже писав багато разів, що треба дати їм другий та третій шанс з житлом, навчанням та роботою, якщо вони не використають його, то ізолювати від суспільства і нехай далі живуть в своїх tribes і не псують іншим життям 🙂 Рано чи пізно вони до цього прийдуть, це питання тільки часу 🙂