Українська Манітоба
-
А можна приїхати в downtown, закрити очі і проблема з безхатьками зникне, правда? 😄
-
Я кажу про більшість? Я сказала, що багатьом не подобається. Статистики у мене немає.
-
Я писала не тільки про коментарі, а і про розповіді живих людей, але ви вирішили причепитись до слів, зрозуміло.
-
Моя пропозиція не життєздатна поки ми ще не дійшли до boiling point. Як тільки дійдемо і в місті більше не буде «гарних місць» де можна від них сховатися, тоді все і поміняється 🙂
-
Можна, але даунтаун це діловий центр міста, так чи інакше його не оминути, рано чи пізно доведеться туди поїхати
-
Багато це по моїм субʼєктивним відчуттям.
-
Я вже писав багато разів, що треба дати їм другий та третій шанс з житлом, навчанням та роботою, якщо вони не використають його, то ізолювати від суспільства і нехай далі живуть в своїх tribes і не псують іншим життям 🙂 Рано чи пізно вони до цього прийдуть, це питання тільки часу 🙂
-
Я убером користуюсь досить часто. Завжди чисті автомобілі і чемні водії. Може у вас там рейтинг низький, що до вас якісь інші приїздять.
-
Я прекрасно розумію, що кожна жаба захищає своє болото але це не привід всіх посилати геть з Манітоби, бо у вас інша думка ніж у мене 🙂
-
Не інтегруються, англійська з жахливим акцентом, дуже важко зрозуміти, постійно скамери індуси телефонують, не виконують свою роботу, як треба, нехтують гігієною, підрізають на дорозі, ще багато чого чула
-
Поїду я, поїде ще декілька сотень тисяч людей і ви залишитись в мирі і злагоді з безхатьками та індусами 🙂