Українська Манітоба
-
тут нема уй@пків які всіх обїзжають по зустрічній і на червоне їдуть перші.
-
Ні, а з ким треба її узгоджувати?
-
А це якась узгоджена реклама?
-
Коли брали машину, хотів у дилера пожартувати, чи сигнали поворотів входять у нашу комплектацію 😂
-
Мені доводиться відносно багато їздити містом. Так от Вінніпег - дуже комфортне місто для їзди. Ото ще б ями полатали скоріше...
-
їзда в Україні то майже як бойовий вихід
-
Ну тут згоден, їх менше тут набагато. В нас наглих і хамовитих безліч. Я поки з Ірпеня до центру Києва доїжджав, то посивіти можна було😅
-
Так я за час пік і говорю (там же написано на знаку )
-
Не так щоб дуже слідкував, але праві в Європі відрізняються від правих в Канаді
-
Згоден з вами, акаунт бюті сфери лишився, але моя вчителька з великим рівнем викладання англійської набирає учнів тому закинув це оголошення можливо комусь потрібен вчитель з великої букви який дійсно вчить вас, а вам подякував за фідбек)
-
Просто у вас імʼя Менеджер, на фото Адмін, потім ще якесь фото про бʼюті, все якось не звʼязано з англійською і тому виглядає трохи дивно. Вибачте за підозрілість просто склалось таке враження. Гарного дня і учнів
-
Вони почали масово приймати закони, щоб депортувати іммігрантів (в тч. refugees) who в їхні країни/табори , які сидять на соціалці/не асимілюються в соціумі/ отримали документи нечесним шляхом. Я розумію, що тут проблема трохи інша але хіба Швеція/Данія/UK не розвинуті демократії? Щось пазл не складається 🙂 Чи навіть та сама Канада, яка тримає людей по декілька років в таборах перед тим як апрувнути refugee status, чим ці люди відрізняються? 🙂
-
Ооо, я тайну розкрив, чого срачі в чаті:
-
Ви праві проблеми зовсім інші, але я так зрозумів ви хочете боротись з безхатьками, більшість яких є канадські громадяни методами якими скандинавські країни боряться з кримінальними елементами які приїхали під виглядом біженців (доречі якщо можна якісь посилання на це?)
-
Ви ж опираєтесь на мої «методи», тобто апелюєте до людяності. Від того, що вони кримінальні елементи вони перестають бути людьми? За вашою логікою, безхатьки, які є кримінальними елементами теж не є людьми і ставитись до них можна так само 🙂 P.S: лінк скину пізніше 🙂
-
Прочитала - і заново в пʼяні розмови вчорашнього вечора потрапила ))) Саме такі претензії озвучувались.
-
Віддамо безкоштовно речі для хлопчика від 6 місяців до одного року
-
а які ваші методи? дати їм житло і гроші і знов побачити їх там тільки пізніше?
-
А яка кількість безхатько які є кримінальними елементами ви знаєте? Оті двоє з битами, що напали на маму з сином, мають де жити.
-
Цими вихідними були на весіллі в невеличкому селі біля Ніпави. Людей 40 зʼїхалося з Вінніпегу, Брендону, Ніпави, Міннєдоси. Ясно шо це не репрезентативна вибірка, але все ж )) Як тількі мова заходила про політику, обовʼязково зверталось на «понавезли індусів, нахєр вони тут потрібні, вони не намагаються стати канадцями і ледачі капець, краще б оно більше українців везли, роботящі! Клятий Трюдо». Такі справи.
22 Jan 2023, 08:02
178028/230308
about a minute ago