Українська Манітоба
-
Ви серйозно не бачите різницю між роздавати газети і зарізати когось? Я про те, щоб наркомани були «при ділі». Хай беруть ту дозу, якщо вона їм треба, бо то хворі люди, але і не заважають іншим.
-
Расисти😁 Канада не для них, тут же мультікультурілізм✊🏾 Не хочеш жити з індусами - Канада не для тебе😁
-
А чим заважали ті мама з сином тим двом гондонам?
-
Він кайфане від таких розкладів. Адже це нормально
-
Це місто засране саме цими потворами
-
Ну окей, ситуація з реального життя: Ви їдете зранку на роботу і неадекват кидається вам під колеса, розбиває вам лобове скло та дзеркало, у вас все окей? Не мішає вам жити? Подасте клейм в MPI, заплатите deductible/ 5% більше за страховку наступного року і все? Все нормально? Через місяць знову їдете, а воно робить теж саме, не мішає вам жити? Якщо ні, то питань немає, дискусію можна на цьому закінчити 🙂
-
Доєднуюсь до Івана та Лідії. Потрєбуємо продовження геноциду
-
-
Але писали начебто що їх відпустили бо вони не були знайомі з постраждалими і це випадковість
-
Ні, я не пропонував нікого спалити, я пропонував ізолювати їх від суспільства, ви чули про Норвежські вʼязниці?
-
Відсутність покарання для на них та занадто суворе для інших. В цьому є велика проблема
-
Переїхати, тільки не швидко щоб машину не пошкодити😁
-
Доречі дієвий варіант
-
А що ви пропонуєте мені зробити? Взяти лом і проломити їй череп? Я їй сигналю і їду на неї, щоб вона розуміла, що я не буду пасивно спостерігати поки моє майно хтось нищить 🙂