Українська Манітоба
-
-
Але писали начебто що їх відпустили бо вони не були знайомі з постраждалими і це випадковість
-
Ні, я не пропонував нікого спалити, я пропонував ізолювати їх від суспільства, ви чули про Норвежські вʼязниці?
-
Відсутність покарання для на них та занадто суворе для інших. В цьому є велика проблема
-
Переїхати, тільки не швидко щоб машину не пошкодити😁
-
Доречі дієвий варіант
-
А що ви пропонуєте мені зробити? Взяти лом і проломити їй череп? Я їй сигналю і їду на неї, щоб вона розуміла, що я не буду пасивно спостерігати поки моє майно хтось нищить 🙂
-
Так а ви власне що робите, щоб цю ситуацію змінити? Окрім повідомлень в чаті?
-
Так ви ж сказали що лише Іван та Лідія бачать в таких потворах тих хто заважає жити
-
Ну от, уявіть собі, що цю ситуацію я спостерігаю кожного ранку, Макс може підтвердити, а інший шлях довший/дорожчий і я не встигатиму на роботу, що ви мені пропонуєте?
-
Вітаємо, Black Salami! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ахахаххаха. Вони жебракують та крадуть. Звісно вони будуть працювати якщо на них є якась кримінальна відповідальність на яку вони срати хотіли
-
Зараз вам напишуть за це 😄