Українська Манітоба
-
Ооо, о це колорит
-
О, оце хороші люди. Я їх перший раз побачив ще за часів царя Гороха у штаті Вісконсин, коли на інтернет пси гавкали, то не розумів, де я є і що зі мною. Навколо ні душі, я на велосипеді і карети мені назустріч, перша думка була, що подорожі в часі таки існують 😆
-
Індійці - вихідці з Індії . Корінні американці - індіанці . Індуси - так пише бідло, це як казати «хохли» замість «українці» . Тут був лікбез у чаті , де зібралися всі вчителя та лінгвісти , та члени родини індійців , які тут у чаті , та вони розмовляють українською. Так ось колективно було вирішено - «індуси» це є образа . Так розмовляє неосвічена бідлота.
-
Буду знати ✌️
-
Вітаємо, Юлія Уставицька! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я можу лише сказати що приїхавші вже з PR або по студентській візі це зовсім не ті люди що різні біженці, приїхавщі по возз'єднанню сімей та куаетчики. Приїхавші вже з PR або по студ візі знають англійську, дуже наполегливі, цільоспрамовані та розумні люди. Навіть якщо взяти якогось середньостатистичного сантехніка.
-
Усім привіт. Заповню зараз форму для виплат по безробіттю. А саме звіт за кожні ва тижні. І мене питають скільки я ГОДИН працював та скільки ГРОШЕЙ отримав за певний проміжок часу. Чи треба писати в цій декларації мої ДНІ ВІДПУСТКИ за цей проміжок та отримані гроші за них???
-
Тому що тут такий сільский стиль життя, майже всі живуть в приватних будинках, у нас теж люди з села чи з маленьких містечок їздять на авто, відстані величезні в північній Америці, тому громадський транспорт не рентабельний, я часто бачу пусті автобуси. Це не Европа де все близько і компактно.
-
Чоловік міг задовго до війни покинути країну де в маленьких містах 70% населення живе за межею бідності
-
Можливо є якісь маршрути, які рентабельні, але я думаю в цілому думаю люди так звикли на машині всюди, що той громадський транспорт не особливо їм потрібен.
-
Я з вами погоджуюсь, вся ця статистика про Канаду і безпеку, маячня.