Українська Манітоба
-
Я можу лише сказати що приїхавші вже з PR або по студентській візі це зовсім не ті люди що різні біженці, приїхавщі по возз'єднанню сімей та куаетчики. Приїхавші вже з PR або по студ візі знають англійську, дуже наполегливі, цільоспрамовані та розумні люди. Навіть якщо взяти якогось середньостатистичного сантехніка.
-
Усім привіт. Заповню зараз форму для виплат по безробіттю. А саме звіт за кожні ва тижні. І мене питають скільки я ГОДИН працював та скільки ГРОШЕЙ отримав за певний проміжок часу. Чи треба писати в цій декларації мої ДНІ ВІДПУСТКИ за цей проміжок та отримані гроші за них???
-
Тому що тут такий сільский стиль життя, майже всі живуть в приватних будинках, у нас теж люди з села чи з маленьких містечок їздять на авто, відстані величезні в північній Америці, тому громадський транспорт не рентабельний, я часто бачу пусті автобуси. Це не Европа де все близько і компактно.
-
Чоловік міг задовго до війни покинути країну де в маленьких містах 70% населення живе за межею бідності
-
Можливо є якісь маршрути, які рентабельні, але я думаю в цілому думаю люди так звикли на машині всюди, що той громадський транспорт не особливо їм потрібен.
-
Я з вами погоджуюсь, вся ця статистика про Канаду і безпеку, маячня.
-
Такеее, приїхали тисячі по фейк навчанню, 1 людина типо навчається та до неї пів аулу прицепом. Хто з pr іде да, там хочаб англійська в більшості є. А скільки «туристів» які працюють у чорну та їде прицепом за ціми «студентами» та «професіоналами»😁
-
Ні, обоє - з Індії. Місцеві американці - то індіанці.
-
Як хочите.