Українська Манітоба
-
Я можу лише сказати що приїхавші вже з PR або по студентській візі це зовсім не ті люди що різні біженці, приїхавщі по возз'єднанню сімей та куаетчики. Приїхавші вже з PR або по студ візі знають англійську, дуже наполегливі, цільоспрамовані та розумні люди. Навіть якщо взяти якогось середньостатистичного сантехніка.
-
Усім привіт. Заповню зараз форму для виплат по безробіттю. А саме звіт за кожні ва тижні. І мене питають скільки я ГОДИН працював та скільки ГРОШЕЙ отримав за певний проміжок часу. Чи треба писати в цій декларації мої ДНІ ВІДПУСТКИ за цей проміжок та отримані гроші за них???
-
Тому що тут такий сільский стиль життя, майже всі живуть в приватних будинках, у нас теж люди з села чи з маленьких містечок їздять на авто, відстані величезні в північній Америці, тому громадський транспорт не рентабельний, я часто бачу пусті автобуси. Це не Европа де все близько і компактно.
-
Чоловік міг задовго до війни покинути країну де в маленьких містах 70% населення живе за межею бідності
-
Можливо є якісь маршрути, які рентабельні, але я думаю в цілому думаю люди так звикли на машині всюди, що той громадський транспорт не особливо їм потрібен.
-
Я з вами погоджуюсь, вся ця статистика про Канаду і безпеку, маячня.
-
Такеее, приїхали тисячі по фейк навчанню, 1 людина типо навчається та до неї пів аулу прицепом. Хто з pr іде да, там хочаб англійська в більшості є. А скільки «туристів» які працюють у чорну та їде прицепом за ціми «студентами» та «професіоналами»😁
-
Ні, обоє - з Індії. Місцеві американці - то індіанці.
-
Як хочите.
-
Ну роблять фейкові запрошення та подаються на візу. Це було скрізь у новинах, там тисячі таких було😁 А про родину, якщо це Індія або якісь такі країни там підробка документів це стандарт. Інші як туристи та на біженця подаються) Головне не плутати нормальних та таких по факту нелегалів. Купа приїжджає в чисту, просто країна де населення як 35 канад має значний внесок обох типів мігрантів🌝