Українська Манітоба
-
🙄What else?
-
It does not work sometimes.
-
How can we change it? Really way?
-
Йдіть ще раз і кажіть щоб вам пояснили 264.1 статтю кримінального кодексу і чим вона відрізняється від вашої ситуації
-
Нажаль, але така історія «пока вас не вбили- не приходьте» навіть у тоталітарному Китаю . Хоча там не існує презумпція невинуватості. План класний , доречі , але ж при кінці маємо всіх у тюрягах
-
Розумію, що порівнювати, скажімо, Україну і Канаду, неможна, прірва у розвитку, але я рік пропрацював у міліції українській. І не дай Господь, щоб відказну написав за крадіжку, такий би шторм з лайна піднявся, по-перше в мою сторону, то все було розслідовано до переможного кінця, як то кажуть було зроблене все і тоді тільки була відмова з купою фактів, чому це єдиний варіант. Бачу на своїй роботі, як до дівчат, які приймають людей, папери тощо приходять поліціянти попи₴діти з кавою о робочий часпо пів години. Ну доя мене це виглядає дико, особливо, коли згадуєшь свої безсонні ночі, та підйоми серед ночі, оце працювали і був результат. А тут виглядають як на курорті, свіденькі, розслаблені. Нема в мене з ними солідарності
-
нагадайте, це ж в українській міліціїї цілком нормально коли міліціонер (мабуть начальник якогось ровд) може їздити на тачці за 100500 мільйонів при 500 дол офіційної зп чи то десь в індії
-
Це не вирішить проблему з крадіжками У Вінніпезі. Гарна спроба
-
Як мені було соромно за Українських поліцейських, коли почула історію від українського канадця. Вони їхали групою в Україну, і в Києві до них підійшли поліцейські, попросили показати документи. Вони дали свої канадські паспорти. А поліцейські кажуть - 100 доларів, інакше паспорт не віддам 🤦♀️ Їм було років по 20 тоді, ну і звичайно вони дали по 100 дол. Я навіть уявити не можу, щоб тут так хтось зробив.
-
хтось шарить як дівчата аміши знайомляться із хлопцями? я так розумію тіндера у них нема, просто цікаво
-
Світоч на Селкірк колись мав
-
Так чудово, що ви працювали в українській міліції, значить принаймі ви ККУ читали. Тут багато кажуть про збільшення/жорсткіші покарання для злодіїв. Можете порівняти "жорстокість" покарань в Манітобі і Україні?
-
Та й для чого воно тобі?
-
просто цікаво де аміш гелз тусуються )на вулицях нема нікого
-
А що крім тіндера ніде більше не знайомляться нині? 😁
-
Мабуть вони тусуються у своїх ком'юніті і знайомляться з хлопцями з інших громад амішів. Такий ось дейтінг нетворкінг )
-
Здається кімната у двокімнатній квартирі за 540$ + hydro. In-suite laundry Район: Garden City За деталями в приват. Без шкідливих звичок #кімната #рент
-
Була вже кілька разів в бібліотеці. Там такі гарні вродливі охоронці в формі! 😀
-
Додай , що ти інвестувала в цю справу 1к баксів
-
Мені один якось пообіцяв що скоро феєрично відкриє агрегатом різних сервісів для українців і там буде вже існуючий заклад шаурми котру роблять українці. І відмовився давати мені назву закладу сказав в додатку побачу. Рік пройшов, ні його, ні додатку, ні шаурми :(
22 Jan 2023, 08:02
178265/237900
10 minutes ago