Українська Манітоба
-
Здається кімната у двокімнатній квартирі за 540$ + hydro. In-suite laundry Район: Garden City За деталями в приват. Без шкідливих звичок #кімната #рент
-
Була вже кілька разів в бібліотеці. Там такі гарні вродливі охоронці в формі! 😀
-
Додай , що ти інвестувала в цю справу 1к баксів
-
Мені один якось пообіцяв що скоро феєрично відкриє агрегатом різних сервісів для українців і там буде вже існуючий заклад шаурми котру роблять українці. І відмовився давати мені назву закладу сказав в додатку побачу. Рік пройшов, ні його, ні додатку, ні шаурми :(
-
Я знаю декілька кейсів про іноземних інвесторів, які приїжджали в Україну з щирим наміром інвестувати, а їхали з квадратними очима з кошторисом всіх можливих відкатів і зароком ніколи не повертатись. Теж неприємні відчуття
-
Останні тренди кажуть, що онлайн знайомства втрачають актуальність, тому треба йти в бібліотеки та на дискотеки 😁
-
Це було майже 15 років тому. Намагаюсь забути
-
на фірах їздять) он же відео вище було
-
Я думаю що вони ходять по вулицях містечок, де вони живуть 🙂
-
Здається тут теж не велика зарплата у поліцейських на старт, але є різні бонуси і тому професія вважається престижною
-
Для тих , в кого давно не злипалося 🌚
-
в 2021 поліцейський мене розпитував про мою зп курєра глово, казав дуже мало платять
-
Жесть…Сподіваюсь то давно було і зараз українські поліцейські таким рекетом не займаються.
-
Доповню. В нас є друг - канадський поліцейський. Так от, якщо їхати з ним кудись, то він ніколи не поїде 105, якщо ліміт 100. Не знаю чи то всі такі чемні, чи тільки наш друг 🙂 Але навіть коли він не у формі, я починаю хвилюватись, постійно дивлюсь чи не дай боже не перевищую 😁
-
і руки зв"язані, щодо летальної сили, так собі атракціон)
-
Тоді не дивно, що поліцейських не вистачає. Та і робота у них дуже важка з усім цим контингентом.
-
початкові години полісмена(як я чув) це нічні кончені зміни. без зарплати(білямінімальної) ну я б на таке не підписався
-
Щось у вас інфо не правдива. Поліцейські дуже гарно заробляють. І в 45 можна вже і на пенсію вийти
-
їх не вистачає бо нема фінансування на більше людей. Влаштуватися туди на роботу дуже непросто.
-
В 45 років вийти на пенсію, зробити собі громадянство України по корінню і заможньо жити собі в дешевій європейській країни. Так до війни було
22 Jan 2023, 08:02
178281/238135
about a minute ago