Українська Манітоба
-
в 2021 поліцейський мене розпитував про мою зп курєра глово, казав дуже мало платять
-
Жесть…Сподіваюсь то давно було і зараз українські поліцейські таким рекетом не займаються.
-
Доповню. В нас є друг - канадський поліцейський. Так от, якщо їхати з ним кудись, то він ніколи не поїде 105, якщо ліміт 100. Не знаю чи то всі такі чемні, чи тільки наш друг 🙂 Але навіть коли він не у формі, я починаю хвилюватись, постійно дивлюсь чи не дай боже не перевищую 😁
-
і руки зв"язані, щодо летальної сили, так собі атракціон)
-
Тоді не дивно, що поліцейських не вистачає. Та і робота у них дуже важка з усім цим контингентом.
-
початкові години полісмена(як я чув) це нічні кончені зміни. без зарплати(білямінімальної) ну я б на таке не підписався
-
Щось у вас інфо не правдива. Поліцейські дуже гарно заробляють. І в 45 можна вже і на пенсію вийти
-
їх не вистачає бо нема фінансування на більше людей. Влаштуватися туди на роботу дуже непросто.
-
В 45 років вийти на пенсію, зробити собі громадянство України по корінню і заможньо жити собі в дешевій європейській країни. Так до війни було
-
Ну я чув від батьків поліцейського і розпитував їх, тож не перевіряв. Ну хай буде 31
-
suck!
-
А після 5 років -56 дол 🙂
-
На поліцейських зі знанням укр і рос мови скоро буде попит в Канаді. Адже приїхали багато людей по Куает і скоро вони почнуть скоювати злочини (я думаю, вже почали).
-
www.winnipeg.ca/police/recruitment/hiring-process/police-constable
-
Адайте ссилочку, мене зацікавило) за такиц кеш можна і нічні зміни)
-
Сор плес кам давн, сор, ай репіт!
-
у нього там підніме кришечку від всього шо побачить
-
Так поліція дуже різна є патрулька є дорожніки, є розслідувачі...
-
А Ви оптиміст😂. P.s. місцеві кажуть що тут вже є "російська мафія" а також китайська та італійська.
-
Ви напевно, не цікавились давно українськими реаліями життя. Там ТЦКшники разом із поліцією відловлюють найбільш платоспроможних громадян, та вимагають з них гроші, шляхом утриманням "на підвалі". Ситуація з вимаганням грошей за повернення паспорта, виглядає дуже кумедно зараз )
22 Jan 2023, 08:02
178292/238246
4 minutes ago