Українська Манітоба
-
А після 5 років -56 дол 🙂
-
На поліцейських зі знанням укр і рос мови скоро буде попит в Канаді. Адже приїхали багато людей по Куает і скоро вони почнуть скоювати злочини (я думаю, вже почали).
-
www.winnipeg.ca/police/recruitment/hiring-process/police-constable
-
Адайте ссилочку, мене зацікавило) за такиц кеш можна і нічні зміни)
-
Сор плес кам давн, сор, ай репіт!
-
у нього там підніме кришечку від всього шо побачить
-
Так поліція дуже різна є патрулька є дорожніки, є розслідувачі...
-
А Ви оптиміст😂. P.s. місцеві кажуть що тут вже є "російська мафія" а також китайська та італійська.
-
Ви напевно, не цікавились давно українськими реаліями життя. Там ТЦКшники разом із поліцією відловлюють найбільш платоспроможних громадян, та вимагають з них гроші, шляхом утриманням "на підвалі". Ситуація з вимаганням грошей за повернення паспорта, виглядає дуже кумедно зараз )
-
Доброго дня . Пiдкажiть хто знаэ. Отримав номiнацiю . Змiнив работу , але на новiй роботi дають 27 годин на тиждень , а в ковер леттер вказано 30-35 годин . Питання : чи можно мiняти ще раз роботу , або ця пiдходить , щоб отримати PR. Дякую
-
Ви знаєте що таке "бусік"? Ніхто згоди не чекає. Кинули в бусік та на підвал. Просто вийти з тцк - 3-4К баксів.
-
🔫 @Trishcandy кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @olga_ddd, @vaultboyukraine, YuriiV, Oleg Vec, Riko, @Liv_Kor, Tatiana, @Nestvik Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
тобто згодні йти в тцк але їх все одно тримають на підвалі і вимагають гроші?
-
Тільки там нормативи такі що не балуйся😄
-
пишіть тут. Чеки не приймаємо.
-
там шо одні інваліди живуть?
-
Вам лінки кидать чи ви самі знайдете ?
-
Так ,особливо ,коли тобі не має 25 ,або в тебе група інвалідності і т.п.
-
Краще не треба ,а то Вам видадуть подібний бейдж ,який вже видали Івану на зустріч 1-го вересня ;)
22 Jan 2023, 08:02
178303/238484
42 minutes ago