Українська Манітоба
-
Ні. For $10/month, you can hold US currency in your RRSP, TFSA, or personal account. So in addition to no commission fees, you'll be able to transfer US dollars from another Canadian institution into Wealthsimple, then trade US stocks (or hold it as cash) without the worry of conversion fees.
-
Потрібна думка. Як коректно обривати небажане спілкування з канадцями? До мене чіпляються люди просто на вулиці зі своїми розмовами ні про що, хоча я: а) в навушниках, б) в темних окулярах, в) з обличчям, яке якісно транслює «аташол». У мене було два епізоди за останній місяць, в першому я сказала, що не розумію англійською і вдягла навушник назад, всім видом показуючи, що я не в настрої до розмови, але чувака це не зупинило, він почав пояснювати мені по складах 🙄 а щойно на Осборні до мене підійшов якийсь дід, який просто сходу такий: я Шелдон, ви з України, де ваша сімʼя? Я аж завмерла, кажу, чому ви питаєте? Він: ну просто, так де вона? Я не хочу видатись грубою, але це переходить всі межі адекватності і сильно порушує мої кордони. Я ледве стримуюсь, щоб не послати прямо в таких випадках, і коли люди так себе поводять, мені все одно, що у них не було поганого наміру. Але я не хочу нікого ображати, правда. Як це коректно зробити, м?
-
О, і я щойно звідти)
-
Так ваші друзі ровесники) а мені 34 і я вже на федеральному етапі отримання PR, мені немає потреби вирішувати це питання так 😁
-
😁😁😁
-
You never know, ми скоро їдемо на весілля до канадських друзів, їм по 65 🙂
-
Бути такого не може, там же рахунок потрібно не безкоштовний відкривати.
-
Навряд чи діду в його 135 це цікаво 😁
-
Sorry, I have a boyfriend 😄
-
А нормально сказати, що тобі не comfortable, якщо людина просто щось невинне таке розповідає і її єдина провина - що вона просто влізла в мить прослуховування підкасту? Сьогоднішнього гая не берем в розрахунок
-
Ну що ви діда так взяли і списали 😄