Українська Манітоба
-
Бути такого не може, там же рахунок потрібно не безкоштовний відкривати.
-
Навряд чи діду в його 135 це цікаво 😁
-
Sorry, I have a boyfriend 😄
-
А нормально сказати, що тобі не comfortable, якщо людина просто щось невинне таке розповідає і її єдина провина - що вона просто влізла в мить прослуховування підкасту? Сьогоднішнього гая не берем в розрахунок
-
Ну що ви діда так взяли і списали 😄
-
Ой дякую, це от мені дуже знадобиться при розмовах з сектантами! Теж багато їх зустрічаю тут і кожного разу не знаю, як зупинити
-
Нормально. Я так схоже казав до зовсім незнайомих людей, які запитували про Україну і дуже хотіли знати персональні деталі, а не загальну ситуації. Можна сказати трохи м'якше Thank you for your concern. It's a difficult time, but we're managing as best we can. This is a painful topic for me, so I prefer not to talk about it.
-
Я хочу подивитись на вираз обличчя цього чоловіка після такого тексту 😄
-
Свічку поставити 😄
-
Помолитися на офіцера?)
-
А, ну тоді можна й в церкву сходити 😄
-
Я перетинаюсь з ними на роботі, це клієнти, а я на федеральному етапі і мені потрібна ця робота)
-
Ну все так Особливо стосовно тих хто без навушників їде І все одно що ти в навушниках, ізі починали зі мною розмовляти, small talk улюблене 😅 Відчувають що я зніму навушники і ввічливо буду підтримувати, хоча буду думати що в мене там епізод цікавий як раз 😁
-
З цими можна не бавитись, я зазвичай кажу “I’m good, thank you” і закриваю двері 😄
-
Ми тут позавчора обговорювали один острів, де теж різне нормальне) розумію, що все відносно, але я сприймаю ці токи як жорстке порушення особистого простору