Українська Манітоба
-
Я перетинаюсь з ними на роботі, це клієнти, а я на федеральному етапі і мені потрібна ця робота)
-
Ну все так Особливо стосовно тих хто без навушників їде І все одно що ти в навушниках, ізі починали зі мною розмовляти, small talk улюблене 😅 Відчувають що я зніму навушники і ввічливо буду підтримувати, хоча буду думати що в мене там епізод цікавий як раз 😁
-
З цими можна не бавитись, я зазвичай кажу “I’m good, thank you” і закриваю двері 😄
-
Ми тут позавчора обговорювали один острів, де теж різне нормальне) розумію, що все відносно, але я сприймаю ці токи як жорстке порушення особистого простору
-
Lol
-
Одружуються, тільки уже з контрактом)
-
Яка клієнтура?
-
Ну і «клієнтура» теж
-
Нажаль може трапитись в будь-якому місці, це не дискотека винна.
-
Ви ж розумієте, що до кожної сумочки охорону неможливо приставити. Так, це провина організаторів, але також кожен має сам пильнувати свої речі. Я була один раз на цій дискотеці, мені здалось доволі все цивілізовано було.
-
Не уважно прочитала, тоді реально жесть 🤯
-
"я Вас розумію...чудово розумію!"© іноді виходжу гуляти, іноді розмовляю із чоловіком прогулюючись... так буває, що люди переходять вулицю, аби почати смол ток 🙈 або сиджу на лавці, на великах зупиняються, аби поговорити 😳 кароч...іноді це не виглядає мило...буває просто тупо
-
Мені здається, це виглядає мило приблизно в 0% випадків. Взагалі люди не задумуються про те, що а раптом нам дана лімітована кількість слів на життя, а ви витратили все на смолтоки свої і тепер в боргах, м? Як вам така інформація?! Капєц, я не знаю чого я так тригернулась, я вже годину дома і навіть квітку пересадила, щоб заспокоїти лють 😁
-
Не знаю як в Канаді, але с дискотеками треба бути обережним. знаю реальні випадки, коли в Одесі та в деяких європейських містах на дискотеках/барах в напої добавляють небезпечні снотворні речовини для пограбування клієнта або збуджуючи для згвалтування. Особисто бачив три таких наслідки і нажаль один з них смертельний. Хлопцю в барі підбирали і пізніше вкрали iPhone. Від передози він загинув біля мого дома