Українська Манітоба
-
Ви ж розумієте, що до кожної сумочки охорону неможливо приставити. Так, це провина організаторів, але також кожен має сам пильнувати свої речі. Я була один раз на цій дискотеці, мені здалось доволі все цивілізовано було.
-
Не уважно прочитала, тоді реально жесть 🤯
-
"я Вас розумію...чудово розумію!"© іноді виходжу гуляти, іноді розмовляю із чоловіком прогулюючись... так буває, що люди переходять вулицю, аби почати смол ток 🙈 або сиджу на лавці, на великах зупиняються, аби поговорити 😳 кароч...іноді це не виглядає мило...буває просто тупо
-
Мені здається, це виглядає мило приблизно в 0% випадків. Взагалі люди не задумуються про те, що а раптом нам дана лімітована кількість слів на життя, а ви витратили все на смолтоки свої і тепер в боргах, м? Як вам така інформація?! Капєц, я не знаю чого я так тригернулась, я вже годину дома і навіть квітку пересадила, щоб заспокоїти лють 😁
-
Не знаю як в Канаді, але с дискотеками треба бути обережним. знаю реальні випадки, коли в Одесі та в деяких європейських містах на дискотеках/барах в напої добавляють небезпечні снотворні речовини для пограбування клієнта або збуджуючи для згвалтування. Особисто бачив три таких наслідки і нажаль один з них смертельний. Хлопцю в барі підбирали і пізніше вкрали iPhone. Від передози він загинув біля мого дома
-
Просто треба навушники більшого розміру, щоб було видно з протилежного боку вулиці.
-
Ні в чому собі не відмовляйте!
-
піду з'їм батончик 🙄
-
нє, ну я ще можу зрозуміти, коли воно підхоплюється в тему, типу чекаємо автобус, запитався, а коли за розкладом там такий-то буде...ну і трохи (зовсім трохи) чогось більш обширнішого запитатись... і всьо... але коли дорогу переходять (і це не раз таке було) чи прямо спеціально зупиняються - ну це трохи ту мач. Ам сорі
-
Мені здається, я зрозуміла, чому ці дивні люди в даунтауні говорять самі з собою. Якщо ти не говоритимеш в простір, тобі не врятуватись від смолтоків цілодобово
-
З цим питанням все вирішили , не вкрали , а знайомий просто взяв потримати та з нею десь відійшов, а дівчинка трішки почала панікувати, чи щось таке. Тому все нормально, відставити паніку 😁
-
Та на кожній дискотеці є «бидло», не важливо чи це українська чи китайська
-
Вирішили ми сьогодні з'їздити на прогулянку в якийсь новий парк, вибрали той, що близько - Little Mountain Park. Гарно там, особливо під вечір, але мене там більше не буде. Я знала, що там вигулюють собак, але не думала, що вони всі без повідка і господарям абсолютно байдуже, що його собака стрибає на малу дитину. І це ми гуляли виключно по on-leash dog area. Це мене дуже здивувало, що канадці так свідомо масово порушують правила. Ну, і ще нас оси покусали, але то ми вже самі винні))
-
Я зазвичай дякую за увагу і кажу, що поспішаю. Вони дійсно хочуть показати своє співчуття, але не розуміють, що це складні теми.